current views are: 1

5 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσίευση09:48

Αντίθετος στο ενδεχόμενο «λουκέτο» του νοσοκομείου Καλαβρύτων ο Απόστολος Κατσιφάρας

Την πλήρη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο κλεισίματος ή υποβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων δηλώνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Δημοσίευση 09:48’
αρθρο-newpost

Την πλήρη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο κλεισίματος ή υποβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων δηλώνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Την πλήρη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο κλεισίματος ή υποβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων δηλώνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του τόσο στους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και στους φορείς και τους κατοίκους της περιοχής.

«Το Νοσοκομείο Καλαβρύτων προσέφερε, προσφέρει και θα συνεχίσει να προσφέρει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, παρέχοντας παράλληλα σημαντικές υπηρεσίες Υγείας στους χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες του ορεινού όγκου της Αχαΐας. Οι ανάγκες της περιοχής επιβάλλουν να διατηρηθεί και να συνεχίσει να λειτουργεί το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης, προσθέτοντας πως «η όποια αξιολόγηση γίνει στις υγειονομικές μονάδες ολόκληρης της χώρας και δη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα πρέπει να γίνει με βάση τις ανάγκες κάθε κοινωνίας και να μην εντείνει τις ανισότητες που εμφανίζονται σήμερα αλλά ούτε και να καταδικάσει σε υγειονομική… ανασφάλεια τους κατοίκους του ορεινού όγκου».

Ο κ. Κατσιφάρας κατέληξε λέγοντας: «Το Γενικό Νοσοκομείο στα Καλάβρυτα θα πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, να παραμείνει ο δημόσιος χαρακτήρας του, να παραμείνουν σε λειτουργία τα Κέντρα Υγείας της περιοχής και να αναβαθμιστεί με κάθε τρόπο η Δημόσια Υγεία σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».