current views are: 2

9 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση22:31

Ankle boots και πώς να τις φορέσεις

Τα μποτάκια που φτάνουν ως τον αστράγαλο ήρθαν και θα μείνουν! Πάρε μερικές ιδέες για το πώς να φορέσεις τον φετινό χειμώνα τα αγαπημένα σου παπούτσια και πώς να ακολουθήσεις την τάση της μόδας χωρίς να χάσεις τα στοιχεία του προσωπικού σου στυλ.

Δημοσίευση 22:31’
αρθρο-newpost

Τα μποτάκια που φτάνουν ως τον αστράγαλο ήρθαν και θα μείνουν! Πάρε μερικές ιδέες για το πώς να φορέσεις τον φετινό χειμώνα τα αγαπημένα σου παπούτσια και πώς να ακολουθήσεις την τάση της μόδας χωρίς να χάσεις τα στοιχεία του προσωπικού σου στυλ.

Τα μποτάκια που φτάνουν ως τον αστράγαλο ήρθαν και θα μείνουν! Πάρε μερικές ιδέες για το πώς να φορέσεις τον φετινό χειμώνα τα αγαπημένα σου παπούτσια και πώς να ακολουθήσεις την τάση της μόδας χωρίς να χάσεις τα στοιχεία του προσωπικού σου στυλ.

Ψηλοτάκουνα μποτάκια
Τα ψηλοτάκουνα ankle boots είναι η πιο safe επιλογή για μια stylish εμφάνιση, όποιο λουκ και αν θέλεις να υιοθετήσεις.

Πώς να τα φορέσεις

Η boho-chic επιλογή: Διάλεξε ψηλοτάκουνα σουέντ booties και συνδυασέ τα με μια κοντή αέρινη φούστα και ένα χαλαρό πουλόβερ ή μπλουζάκι για ένα boho ανέμελο λουκ. Για να αποθεώσεις το συγκεκριμένο στυλ, δώσε βάση στα αξεσουάρ.

Η urban-chic επιλογή: Αν το urban chic στυλ ντυσίματος είναι το αγαπημένο σου, επένδυσε σε καστόρινα μποτάκια με ξύλινο χοντρό τακούνι και φορεσέ τα πάνω από ένα skinny σκουρόχρωμο παντελόνι ολοκληρώνοντας το λουκ με ένα military τζάκετ. Ένα φουλάρι στις αποχρώσεις της άμμου σίγουρα θα δώσει έξτρα πόντους στην εμφανισή σου.

Η έθνικ επιλογή: Οι λάτρεις του έθνικ λουκ, επιλέξτε εκείνα τα ankle boots που είναι λίγο πιο μυτερά μπροστά, έχουν χοντρό τακούνι και σχέδια τύπου tribal σκαλισμένα στο δέρμα τους. Ιδανικός συνδυασμός με αυτού του τύπου παπούτσια θα ήταν ένα σκουρόχρωμο ντένιμ και ένα τζάκετ με ζεστά χρώματα και έθνικ prints. Μια oversized τσάντα στις αποχρώσεις του τζάκετ, σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στο σύνολο.

Φλατ μποτάκια: Αυτά τα παπούτσια είναι σίγουρα το αγαπημένο κομμάτι της φετινής σεζόν. Μπορούν να φορεθούν όλη μέρα, είναι άνετα και ταυτόχρονα έχουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν μια εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Η Rock επιλογή: Για ένα ροκ outfit προτίμησε μποτάκια με χρυσά τρουξ ή εκείνα που έχουν δερμάτινα λουράκια που δένουν στο πλάι. Συνδυασέ τα με το δερμάτινο τζάκετ σου και ένα στενό παντελόνι ή το αγαπημένο skinny τζιν σου. Σε ένα τέτοιο λουκ τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Μια oversized τσάντα σε έντονο χρώμα θα φωτίσει το σύνολο, ενώ πολλές χρυσές αλυσίδες με charms στο λαιμό θα δώσουν ένα glam στοιχείο στο ντύσιμό σου.

Η ρομαντική επιλογή: Αν είσαι πιο… ρομαντικός τύπος, επένδυσε σε ένα ζευγάρι μαύρα φλατ μποτάκια. Αυτά τα παπούτσια σου επιτρέπουν να τα συνδυάσεις με ένα αέρινο κοντό φορεματάκι ή μια floral φούστα, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να τα ταιριάξεις ακόμα και με ένα κλασσικό μαύρο παντελόνι που φτάνει ως τον αστράγαλο. Για να δημιουργήσεις ένα boho-ρομαντικό outfit ταίριαξε το αγαπημένο oversized πουλόβερ σου με την κοριτσίστικη κοντή αέρινη φούστα σου και τα ankle boots, ή κατά τον ίδιο τρόπο με μάξι φούστα και ένα άνετο t-shirt.

Η classy επιλογή: Τέλος οι πιο κλασικές, επιλέξτε την πιο…στενή εκδοχή του παπουτσιού. Αυτά τα παπούτσια που μοιάζουν να «δένουν» στους αστραγάλους μπορούν να φορεθούν μέσα από ένα οποιοδήποτε παντελόνι χωρίς να φαίνονται, αλλά και απ’ έξω δίνοντας μια πιο μοντέρνα πινελιά στο σύνολό σου. Φόρεσέ τα μέσα-ή και έξω- από το τζιν σου και συνδύασέ τα με ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα και ένα μαύρο blazer σε αυστηρή γραμμή.


σχετικα αρθρα