current views are: 1

19 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση17:32

Τα διεθνή μέσα στον καταυλισμό όπου ζούσε η μικρή Μαρία

Την ώρα που οι έρευνες για τη μικρή Μαρία και την ανεύρεση πρωτίστως των βιολογικών γονιών της τα βλέμματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης είναι στραμμένα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Φάρσαλα. 

 

Δημοσίευση 17:32’
αρθρο-newpost

Την ώρα που οι έρευνες για τη μικρή Μαρία και την ανεύρεση πρωτίστως των βιολογικών γονιών της τα βλέμματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης είναι στραμμένα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Φάρσαλα. 

 

Την ώρα που οι έρευνες για τη μικρή Μαρία και την ανεύρεση πρωτίστως των βιολογικών γονιών της τα βλέμματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης είναι στραμμένα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Φάρσαλα

Η υπόθεση του ξανθού κοριτσιού με τα γαλανά μάτια που βρέθηκε να ζει μέσα σε καταυλισμό τσιγγάνων έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Ευρώπης ενώ πολλοί συνδέουν την υπόθεση και με άλλες υποθέσεις εξαφάνισης ανηλίκων όπως αυτή της Μαντλίν στην Πορτογαλία αλλά και του Μπεν στην Κω. 

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail πραγματοποίησε οδοιπορικό στον καταυλισμό όπου ζούσε το τετράχρονο κορίτσι και δημοσιοποίησε φωτογραφίες από τους χώρους όπου μεγάλωνε.

Ταυτόχρονα φιλοξενεί δηλώσεις των εκπροσώπων της οικογένειας της Μαντλίν οι οποίοι δήλωσαν πως κάθε φορά που βρίσκεται ένα παιδί αναπτερώνονται οι ελπίδες για τη δική τους κόρη. 

Τη Δευτέρα πάντως θα δοθούν στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής εντολής, οι φωτογραφίες του ζεύγους των αθιγγάνων, που είχαν υπό την κηδεμονία τους το τετράχρονο κοριτσάκι, γεγονός που εκτιμάται πως θα θα διευκολύνει τη διαδικασία αναγνώρισης και την πορεία των ερευνών.

Την ίδια μέρα πρόκειται να απολογηθούν και στον ανακριτή οι δυο αθίγγανοι που κρατούνται στην αστυνομία, καθώς μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Η υποτιθέμενη μητέρα πάντως έχει πέσει σε πληθώρα αντιφάσεων αφού αρχικά υποστήριξε πως είναι κόρη της στη συνέχεια πως την απέκτησε με Καναδό, έπειτα ότι τη βρήκε έξω από σούπερ μαρκετ για να καταλήξει στο σενάριο πως είναι παιδί Βουλγάρας που της το έδωσε τυλιγμένο σε κουβέρτα καθώς δεν μπορούσε να το μεγαλώσει. 

Τα επικρατέστερα σενάρια πάντως είναι δύο: είτε το παιδί να έχει απαχθεί από τους γονείς του είτε οι γονείς του να το έχουν πουλήσει στο ζευγάρι των αθίγγανων για να το εκμεταλλευθούν. 


σχετικα αρθρα