current views are: 1

13 Νοεμβρίου 2013
Δημοσίευση12:19

Θρίλερ με φέρετρο που βρέθηκε πεταμένο σε ρέμα!

«Φωτιά» έχουν πάρει τα σενάρια γύρω από το φέρετρο που βρέθηκε πεταμένο σε ρέμα στη Μαγνησία. 

Δημοσίευση 12:19’
αρθρο-newpost

«Φωτιά» έχουν πάρει τα σενάρια γύρω από το φέρετρο που βρέθηκε πεταμένο σε ρέμα στη Μαγνησία. 

«Φωτιά» έχουν πάρει τα σενάρια γύρω από το φέρετρο που βρέθηκε πεταμένο σε ρέμα στη Μαγνησία. Το μακάβριο αυτό εύρημα το εντόπισε ένας βοσκός και στο σημείο έσπευσαν αμέσως για έρευνες  αστυνομικοί του Α.Τ. Νέας Ιωνίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, το κατασκευασμένο στο χέρι, όπως έδειχνε, μεταλλικό φέρετρο, το οποίο ήταν ανοιχτό και άδειο εντοπίστηκε στο ρέμα του Σαμπάναγα. Δεν ήταν ορατό από όλες τις πλευρές του στο σημείο που είχε αφεθεί, φαίνεται, όμως, ότι το είδε βοσκός που βρισκόταν στην περιοχή και από στόμα σε στόμα έγινε γνωστό σε όλες τις γειτονιές.

Χθες και καθώς τα σενάρια άρχισαν να εξελίσσονται με τρόπο που προκαλούσαν φόβο -μέχρι για τελετή μαύρης μαγείας ή ακόμη και μεταφορά οργάνων (!) ακούγονταν ψιθυριστά εικασίες διαφορών- ενημερώθηκε νωρίς το πρωί η Αστυνομία.

Τους φόβους ενέτεινε το γεγονός ότι μέσα στο φέρετρο και στα σατέν σεντόνια που χρησιμοποιούνται για τους νεκρούς, υπήρχαν κηλίδες αίματος, το οποίο έγινε ορατό, όταν μαζί με τους αστυνομικούς κάτοικοι της περιοχής που παρακολουθούσαν τις έρευνες πλησίασαν λίγο πιο κοντά στο μακάβριο εύρημα, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν ούτε να πλησιάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φέρετρο είχε μέσα σεντόνι, μαξιλάρι και αφρολέξ στο κάτω μέρος του, στα οποία υπήρχαν εμφανείς κηλίδες αίματος. Η πρώτη εικόνα του έδειχνε ότι ίσως να είχε μεταφερθεί άψυχο σώμα, από περιοχή εκτός Βόλου. Αλλά γιατί μεταφέρθηκε με μία πρόχειρη μεταλλική κατασκευή και όχι σε ειδικό φέρετρο, που κρατά σταθερή θερμοκρασία, όπως συνηθίζεται ή γιατί το φέρετρο εγκαταλείφθηκε στο ρέμα είναι ερωτήματα που αναμένεται να απαντήσει η αστυνομική έρευνα.

 

Αστυνομικοί έλαβαν δείγμα από τις κηλίδες αίματος, προκειμένου να γίνει εξέταση DNA, ενώ ερευνούν όλα τα στοιχεία γύρω από την περίεργη υπόθεση.

 

Ο χώρος γύρω από το φέρετρο, από το οποίο απουσίαζε το καπάκι του, ερευνήθηκε για τυχόν άλλα στοιχεία, αλλά δεν εντοπίστηκε ο,τιδήποτε άλλο.


σχετικα αρθρα