ΕΛΛΑΔΑ

Μιχαλάκος: Μου ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι όταν ο Τομπούλογλου με ενέπλεξε στις μίζες

Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου 2013, 19:15 / Ανανεώθηκε 30 Δεκεμβρίου 2013, 19:15
Μιχαλάκος: Μου ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι όταν ο Τομπούλογλου με ενέπλεξε στις μίζες
Facebook Twitter Whatsapp

Το σοκ που ένιωσε όταν άκουσε να εμπλέκεται το όνομά του στην υπόθεση της μίζας των 25.000 ευρώ από τον Χάρη Τομπούλογλου εξέφρασε ο Στέφανος Μιχαλάκος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.

Το σοκ που ένιωσε όταν άκουσε να εμπλέκεται το όνομά του στην υπόθεση της μίζας των 25.000 ευρώ από τον Χάρη Τομπούλογλου εξέφρασε ο Στέφανος Μιχαλάκος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω. Μου ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι, όταν έμαθα από τα ΜΜΕ ότι αναφέρεται το όνομά μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να αντέξω» τόνισε ο γιατρός και διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

«Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου. Αποδείχθηκε η μη ανάμιξή μου αλλά και οι προθέσεις μου» τόνισε σχετικά με το επίμαχο πρόγραμμα των 2,8 εκατ. ευρώ για την παιδική παχυσαρκία. «Είναι ένα πρόγραμμα που εντάσσεται στον Εθνικό Σχεδιασμό για την Υγεία, σε συνεργασία με τον ΠΟΥ και την Ε.Ε., γι αυτό και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση» ανέφερε.

Ο κ. Μιχαλάκος πρόσθεσε οτι ο Χ. Τομπούλογλου «εκμεταλλεύθηκε απ' ότι φαίνεται ότι δεν υπήρξε σε άριστο βαθμό κάλυψη της ημερίδας για το πρόγραμμα, για ίδιον όφελος. Ως διοικητής του νοσοκομείου, έδειχνε να προσπαθεί για το νοσοκομείο. Εξελισσόταν διαφορετικά μέσα στο χρόνο. Έπαιρνε αποφάσεις χωρίς να ρωτάει» σημειωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr