current views are: 3

27 Ιανουαρίου 2014
Δημοσίευση14:28

Πώς θα φορέσεις το σκουφάκι σου

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν είναι μόνο πολύ άνετο αλλά αποτελεί και ένα από τα πιο μεγάλα trends της χρονιάς που μπορεί να καθορίσει ολόκληρο το λουκ σου.

Δημοσίευση 14:28’
αρθρο-newpost

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν είναι μόνο πολύ άνετο αλλά αποτελεί και ένα από τα πιο μεγάλα trends της χρονιάς που μπορεί να καθορίσει ολόκληρο το λουκ σου.

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ δεν είναι μόνο πολύ άνετο αλλά αποτελεί και ένα από τα πιο μεγάλα trends της χρονιάς που μπορεί να καθορίσει ολόκληρο το λουκ σου. 

Εσύ ξέρεις πώς να φοράς τα σκουφιά σου; Δες τέσσερις πολύ απλούς τρόπους για να το κάνεις.

1. Αν θέλεις να συνδυάσεις τα σκουφιά σου με τα κοντά μαλλιά σου πρέπει να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου: Φρόντισε να φαίνονται τα μαλλιά σου. 

Για παράδειγμα, αν έχεις φράτζα, θα είναι πολύ ωραίο να την αφήσεις απ’έξω να φαίνεται. 

Από την άλλη μεριά φρόντισε να φορέσεις το σκουφί σου λίγο πιο πίσω για να μην πατικώνεται η φράτζα σου. 

2. Το να διατηρήσεις το στυλ σου απλό και φυσικό είναι ένας καλός τρόπος για να το φορέσεις πάνω από τα μακριά μαλλιά σου. 

Μπορείς να φορέσεις το σκουφί σου και να αφήσεις τα μακριά μαλλιά σου να πέφτουν ελεύθερα στους ώμους σου.

3. Επιπλέον μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις τα μαλλιά σου μία πλάγια αλογοουρά. Διάλεξε την μεριά που σου αρέσει και πιάσε τα μαλλιά σου σε μία χαμηλή αλογοουρά την οποία μπορείς να στερεώσεις με ένα λαστιχάκι. 

Φόρα το σκουφί σου κανονικά και άφησε την αλογοουρά σου να πέφτει χαλαρά στο πλάι.

4. Τις ημέρες που έξω έχει πολύ αέρα και δε θέλεις τα μαλλιά σου να ανακατεύονται μπορείς να τα πιάσεις σε μία χαλαρή πλεξούδα είτε στο πλάι είτε πίσω. 

Έτσι, ακόμα κι αν χρειαστεί κάποια στιγμή να βγάλεις το σκούφο σου τα μαλλιά σου θα έχουν μείνει στη θέση τους και δε θα έχουν ανακατευτεί.


σχετικα αρθρα