ΕΛΛΑΔΑ

Η ενυδατική κρέμα δεν αρκεί

Δημοσίευση 7 Μαΐου 2014, 17:18 / Ανανεώθηκε 7 Μαΐου 2014, 17:18
Η ενυδατική κρέμα δεν αρκεί
Facebook Twitter Whatsapp

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι όταν βάζουν την πρωινή και την βραδινή τους κρέμα παρέχουν στην επιδερμίδα τους την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται. 
 

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι όταν βάζουν την πρωινή και την βραδινή τους κρέμα παρέχουν στην επιδερμίδα τους την απαραίτητη ενυδάτωση που χρειάζεται. 

Με αυτόν τον τρόπο δηλαδή θα καταφέρουν να αποφύγουν τις ρυτίδες και όλα τα σημάδια γήρανσης που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.

Κι όμως, η περιποίηση της επιδερμίδας σας είναι σαν μια μικρή «ιεροτελεστία».

Αρχικά πρέπει να έχετε καθαρή επιδερμίδα. Ένα ειδικό σαπούνι, για την πρωινή και βραδινή περιποίηση του προσώπου είναι ιδανικό. 

Έπειτα φροντίστε να αλλάζετε συχνά τα σεντόνια σας και τις μαξιλαροθήκες σας για να είναι καθαρές, έτσι μειώνετε τον κίνδυνο για κάποια μόλυνση στο πρόσωπό σας. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να μην αμελείτε το serum προσώπου. 

Το τοποθετείτε πριν την ενυδατική, με ταμποναριστές κινήσεις και με αυτό τον τρόπο βοηθάτε τους πόρους σας να ανοίξουν και να απορροφήσουν καλύτερα την κρέμα βελτιώνοντας την υφή και μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Πηγή: jenny.gr