ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Κουτσομπίνας: Πολιτική είναι οι ίδιοι οι πολίτες

Δημοσίευση 9 Μαΐου 2014, 21:19 / Ανανεώθηκε 9 Μαΐου 2014, 21:48
Νίκος Κουτσομπίνας: Πολιτική είναι οι ίδιοι οι πολίτες
Facebook Twitter Whatsapp

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας είναι ο Νίκος Κουτσομπίνας, με τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας είναι ο Νίκος Κουτσομπίνας, με τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη.

«Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται είναι σημαντικό να εκφραστεί η θέση του λαού στην πολιτική. Γιατί πολιτική είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Θέλω να ξεπεράσω τις διαχωριστικές γραμμές και να απευθυνθώ σε όλους τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες που αγαπούν τον τόπο μας. Μαζί, θα υψώσουμε το ανάστημά μας σε κάθε ψέμα και κάθε εκμετάλλευση», τονίζει ο κ. Κουτσομπίνας.

Και συνεχίζει: «Ζω και δραστηριοποιούμαι στο Αγρίνιο και βλέπω καθημερινά τα προβλήματα που προκύπτουν και αντιμετωπίζουμε όλοι ανεξαιρέτως. Αυτή η αγανάκτηση που εισπράττω καθημερινά από τους πολίτες, με έκαναν να πιστέψω πως έχω χρέος να συστρατευτώ με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου μου και να δώσω μάχη για την αξιοπρέπεια του δημότη, την ανάπτυξη του τόπου μας και ένα καλύτερο αύριο για τη νέα γενιά. Η συμμετοχή μου σε αυτή αποτελεί επιλογή ευθύνης, συνέπειας και συνέχειας. Με καθαρές θέσεις και σχέσεις. Με αρχές και αξίες. Αγωνίζομαι με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια και επιμένω στους στόχους της τοπικής μας ανάπτυξης. Απευθύνομαι σε όλους εσάς που αναζητάτε ένα δημιουργικό παρόν και ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον. Σας καλώ να με ακολουθήσετε σε αυτή την προσπάθεια και με γνώμονα την υπευθυνότητα και τη λογική, τη θέληση και την υπομονή να φτάσουμε τον στόχο μας. Σας καλώ να ακολουθήσετε ένα δύσκολο δρόμο, ένα δρόμο μακρύ και γεμάτο προσπάθεια, που όμως καταλήγει σε λύση».

Βιογραφικά στοιχεία

Γεννήθηκε στις Φυτείες το 1965, όπου και μεγάλωσε και τελείωσε το Επαγγελματικό Λύκειο Αγρινίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Συνέχισε τις σπουδές του αποκτώντας Πτυχίο Βοηθού Προγραμματιστή, πιστοποίηση Εκπαιδευτικού Λογιστικής και τέλος, Μάστερ Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Είναι παντρεμένος, έχει δύο γιους και ζει στο Αγρίνιο. 

Σήμερα είναι Συντονιστής Προγραμμάτων Κατάρτισης που αφορούν Ανέργους και Επιχειρήσεις και Υπεύθυνος Υλοποίησης Διακρατικών Προγραμμάτων. 

Ξεκίνησε εργαζόμενος ως βοηθός προγραμματιστή και συνέχισε μία επιτυχημένη πορεία 26 χρόνων στο χώρο της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης.

Ασχολήθηκε με την Εμπορία Εφαρμογών Δήμων Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.), εκτέλεσε καθήκοντα λογιστή και εργάστηκε στο Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας ως Υπεύθυνος Υλοποίησης Προγραμμάτων.

Έχοντας τεράστια εμπειρία στο χώρο της Επιμόρφωσης, είναι μέτοχος σε εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού με αντικείμενο απασχόλησης την Κατάρτιση Ανέργων και Υπαλλήλων Επιχειρήσεων.