current views are: 1

13 Μαΐου 2014
Δημοσίευση12:55

Κ. Τσιλιγκίρης: Με συνέπεια, αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο και την Κηφισιά

Είναι γέννημα θρέμμα Κηφισιάς και υπηρετεί τον τόπο του με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια. 

Δημοσίευση 12:55’
αρθρο-newpost

Είναι γέννημα θρέμμα Κηφισιάς και υπηρετεί τον τόπο του με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια. 

Είναι γέννημα θρέμμα Κηφισιάς και υπηρετεί τον τόπο του με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια. Ο  Κωνσταντίνος Τσιλιγκίρης εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς δέχτηκε τις ευχές των φίλων του και συνδημοτών του σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν προς τιμήν του. 
 
Φίλοι, συνεργάτες, γνωστοί αλλά και απλοί πολίτες πέρασαν για να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν για την επανεκλογή του αν και όπως τόνιζαν είναι αδιαμφισβήτητη. 
 
Ο Κωνσταντίνος Τσιλιγκίρης επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης αντιδήμαρχος Κηφισιάς και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σίγουρα Βήματα» του νυν δημάρχου της πόλης Νίκου Χιωτάκη, ζητά και πάλι την ψήφο των συμπολιτών του για να «σταθεί δίπλα τους με συνέπεια, εντιμότητα και ηθική», όπως λέει. 
 
Ο Κωνσταντίνος Τσιλιγκίρης έχει τη φιλοδοξία να προσφέρει μέσα από κοινωνικό έργο χωρίς περιττές σπατάλες αλλά με ορθολογική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, δίπλα στον πολίτη και όχι κλεισμένος στου τέσσερις τοίχους ενός γραφείου. 
 
Με γνώση και εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων επιθυμεί να στηρίξει τη νέα γενιά και τις δυνατότητας που υπάρχουν για τη νεανική επιχειρηματικότητα, με χρήση καινοτόμων ιδεών. Στις προτεραιότητές του περιλαμβάνονται και οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου αλλά, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Κηφισιάς και η προβολή και ανάπτυξη πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων. 

σχετικα αρθρα