ΕΛΛΑΔΑ

Νεαροί ξυλοκόπησαν υπαλλήλους καθαριότητας την ώρα της αποκομιδής!

Δημοσίευση 11 Ιουνίου 2014, 09:14 / Ανανεώθηκε 11 Ιουνίου 2014, 09:39
Νεαροί ξυλοκόπησαν υπαλλήλους καθαριότητας την ώρα της αποκομιδής!
Facebook Twitter Whatsapp

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο δήμο Ρεθύμνου τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν τρεις νεαροί επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν υπαλλήλους του δήμου την ώρα που εργάζονταν κάνοντας την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο δήμο Ρεθύμνου τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν τρεις νεαροί επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν υπαλλήλους του δήμου την ώρα που εργάζονταν κάνοντας την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Σύμφωνα με το cretapost.gr το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στην οδό Κονδυλάκη, όπως σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Ρεθύμνου, Γιάννης Φωτάκης. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είχε σταματήσει για να γίνει η αποκομιδή από τους κάδους, την οποία έκανε ένας υπάλληλος της υπηρεσίας. Πίσω από το απορριμματοφόρο βρέθηκε εκείνη την ώρα ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί, άγνωστοι στους υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, οι νεαροί κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους και χωρίς να προκληθούν αλλά και χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, επιτέθηκαν στους δύο υπαλλήλους του απορριμματοφόρου, τους οποίους άρχισαν να ξυλοκοπούν.

Ο οδηγός, βλέποντας αυτό που συνέβαινε, προσέτρεξε να βοηθήσει τους συναδέλφους του, όμως οι νεαροί δεν δίστασαν να επιτεθούν και σε αυτόν. Μάλιστα, πάνω στον καυγά, προκλήθηκαν ζημιές στην πόρτα του απορριμματοφόρου. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας κατάφεραν να διαφύγουν, μετέβησαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό, χωρίς ωστόσο να υποβάλουν μήνυση κατά των τριών ατόμων. Ανέφεραν όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου των δραστών, τα χαρακτηριστικά τους, όμως δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.

Αμέσως μετά, οι δύο από αυτούς – γιατί ο τρίτος έχοντας υποστεί σοκ αποχώρησε από τη δουλειά – μετέβησαν και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, προκειμένου να εξεταστούν και να καταγραφεί το γεγονός και όταν λίγη ώρα αργότερα επέστρεψαν στο σημείο, που έκαναν την αποκομιδή για να συνεχίσουν το έργο τους, οι ίδιοι τρεις νεαροί «επανήλθαν δριμύτεροι» και επιτέθηκαν ξανά στους εργαζόμενους, οι οποίοι ειδοποίησαν τηλεφωνικά την αστυνομία για το γεγονός. Λίγη ώρα αργότερα, οι εργαζόμενοι της καθαριότητας κατάφεραν να ξεφύγουν και πλέον η υπόθεση απασχόλησε τη δημοτική αρχή, αφού η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις, δεδομένου ότι δεν είχε υποβληθεί μήνυση.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης φρόντισε μόλις ενημερώθηκε για το γεγονός να ζητήσει πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ έγιναν γνωστά τα στοιχεία των νεαρών.

Στο δημαρχείο Ρεθύμνου πήγε χθες ο πατέρας του ενός από τους θερμόαιμους δράστες, οι οποίοι έχουν ηλικία 20, 21 και 28, και με πρωτοβουλία του αποφασίστηκε να γίνει μία συνάντηση και με τους νεαρούς, ώστε το θέμα να λήξει.

Στο γραφείο του κ. Μαρινάκη προσήλθαν και οι τρεις, οι οποίοι αναγνώρισαν το λάθος τους, ζήτησαν συγνώμη για την επίθεση σε βάρος των εργαζομένων, υποστηρίζοντας ότι το έκαναν επειδή είχαν καταναλώσει αλκοόλ και χωρίς να προκληθούν (!) και δεσμεύτηκαν ότι θα πληρώσουν για τις ζημιές που προκάλεσαν στο απορριμματοφόρο.