current views are: 3

22 Ιουνίου 2014
Δημοσίευση05:32

Πώς οι Αρχές έφτασαν στην εξάρθρωση του κυκλώματος της ηρωίνης των δύο τόνων

Σε μια κινηματογραφική επιχείρηση του λιμενικού σε Ελευσίνα και Κορωπί οι άνδρες του Σώματος κατάφεραν να μπλοκάρουν ακόμη έναν τόνο ηρωίνης αλλά και να συλλάβουν άλλα 14 μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με έδρα τη βίλα της Φιλοθέης. 

Δημοσίευση 05:32’
αρθρο-newpost

Σε μια κινηματογραφική επιχείρηση του λιμενικού σε Ελευσίνα και Κορωπί οι άνδρες του Σώματος κατάφεραν να μπλοκάρουν ακόμη έναν τόνο ηρωίνης αλλά και να συλλάβουν άλλα 14 μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με έδρα τη βίλα της Φιλοθέης. 

Σε μια κινηματογραφική επιχείρηση του λιμενικού σε Ελευσίνα και Κορωπί οι άνδρες του Σώματος κατάφεραν να μπλοκάρουν ακόμη έναν τόνο ηρωίνης αλλά και να συλλάβουν άλλα 14 μέλη του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με έδρα τη βίλα της Φιλοθέης

Κάτω από άκρα μυστικότητα και αιφνιδιάζοντας οι λιμενικοίσε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και έπειτα από πολύωρη παρακολούθηση εισέβαλαν στην αποθήκη στο Κορωπί Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή Λαμπρικά, όπου εντοπίστηκαν 986 κιλά και 600 γραμμάρια ηρωίνης, που σύμφωνα με πληροφορίες, συνδέονται με τον εντοπισμό πριν μια εβδομάδα πάνω του ενός τόνου ηρωίνης σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί, για την οποία έχουν ήδη προφυλακισθεί εννέα άτομα μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος εφοπλιστής.

Όλα τα ναρκωτικά φέρεται να είχαν μεταφερθεί στην Ελλάδα με φορτηγό πλοίο που βρίσκονταν εδώ και καιρό στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας και παρακολουθείτο απο τις διωκτικές αρχές.

Ανάμεσα στους συλληφθεντες είναι δύο Ελληνες, μία γυναίκα που εμφανίζεται ως η εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και ένας άνδρας

Πηγές αναφέρουν, ότι τα ναρκωτικά είχαν μεταφερθεί εδώ και καιρό με το δεξαμενόπλοιο «NOOR -1» σημαίας Τόγκο στην Ελευσίνα και από εκεί με ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό όχημα στις δύο αποθήκες στο Κορωπί και στην έπαυλη στη Φιλοθέη.

Ο ένας από τους σημερινούς συλληφθέντες, που είναι Έλληνας, φέρεται να έχει βοηθήσει στη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στην έπαυλη στη Φιλοθέη και ήταν υπό διαρκή παρακολούθηση εδώ και καιρό από την ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Οι άλλοι 12 συλληφθέντες στην πλειονότητά τους είναι Τούρκοι υπήκοοι και οι 10 από αυτούς αποτελούν το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου.

Το συγκεκριμένο πλοίο δεσμεύτηκε και κατασχέθηκε χθες βράδυ και όλοι οι συλληφθέντες κρατούνται στο κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά και αναμένεται πιθανότατα αύριο να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πειραιά.


σχετικα αρθρα