current views are: 3

16 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση11:05

Επιτυχής η επέμβαση στον Μαζιώτη – Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Σοβαρά τραυματισμένος στον δεξί ώμο χειρουργήθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται ο Νίκος Μαζιώτης.

Δημοσίευση 11:05’
αρθρο-newpost

Σοβαρά τραυματισμένος στον δεξί ώμο χειρουργήθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται ο Νίκος Μαζιώτης.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη – Ντίνα Καραμάνου

Σοβαρά τραυματισμένος στον δεξί ώμο χειρουργήθηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται  ο Νίκος Μαζιώτης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Μαζιώτης υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση βραχίονα η οποία ήταν επιτυχής, καθώς το τραύμα του δεν ήταν τόσο σοβαρός όσο νόμιζαν αρχικά οι γιατροί και δεν είχε υποστεί ζημιά η αρτηρία.

Οι χειρουργοί στο νοσοκομείο επισημαίνουν ότι θα χρειαστεί και νέα επέμβαση πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα και θεωρούν ότι ίσως απαιτηθεί και τρίτη νευροχειρουργική σε άλλο χρόνο. Η εκτίμησή τους είναι ότι ο τραυματίας θα πρέπει να παραμείνει για τουλάχιστον 15 ημέρες στο νοσοκομείο.

Ισχυρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο, ενώ έχει τροποποιηθεί η εφημερία και όλα τα επείγοντα περιστατικά στο Θωρακοχειρουργικό μεταφέρονται σε άλλα τμήματα.

Ο Νίκος Μαζιώτης δεν θα χρειαστεί, τελικά, να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έτσι μεταφέρεται στον 8ο όροφο του νοσοκομείου.

Εν τω μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για την υπόθεση της αιματηρής ένοπλης συμπλοκής στο Μοναστηράκι όπου συνελήφθη ο καταζητουμένος για τρομοκρατική δράση, Νίκος Μαζιώτης.

 


σχετικα αρθρα