ΕΛΛΑΔΑ

Εξονυχιστικές έρευνες της Αντιτρομοκρατικής - Έφοδος σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια

Δημοσίευση 17 Ιουλίου 2014, 10:16 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2014, 11:21
Εξονυχιστικές έρευνες της Αντιτρομοκρατικής - Έφοδος σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια
Facebook Twitter Whatsapp

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε περιοχές της Αττικής για τον εντοπισμό των κρυσφήγετων του συλληφθέντος τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών του. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε περιοχές της Αττικής για τον εντοπισμό των κρυσφήγετων του συλληφθέντος τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη και των συνεργών του.

Νωρίς το πρωί οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποίησαν έρευνα σε διαμέρισμα της περιοχής των Εξαρχείων αναζητώντας τόσο τους συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη όσο και τα όπλα και τα εκρηκτικά που έχουν στην κατοχή τους.  

Όπως δήλωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Βασίλης Κικίλιας μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 η επιχείρηση για συνεργούς και κρησφύγετα του Μαζιώτη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μάλιστα επισήμανε ότι «αποτέλεσμα της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη είναι ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία για την τρομοκρατία στα χέρια της αστυνομίας».

Οι έρευνες εστιάζουν σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από πληροφορίες που ήθελαν τον 42χρονο τρομοκράτη να κινείται σε αυτές το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, όλη τη νύχτα οι αστυνομικοί ερευνούσαν περιοχές όπως το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, ο Μαραθώνας, ο Κολωνός, το Γραμματικό, η Καλογρέζα και το κέντρο της Αθήνας, ενώ συνδρομή από αέρος έδινε το ελικόπτερο της Αστυνομίας.  

Όπως εξάλλου εξήγησε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Τσακνάκης, η Αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει τον μεταμφιεσμένο Νίκο Μαζιώτη από κάμερες ασφαλείας και γνώριζε τις κινήσεις του. 

Πληροφορίες θέλουν την ΕΛ.ΑΣ να έχει στοιχεία για το πού βρίσκεται και η 44χρονη σύντροφος του Μαζιώτη, Παναγιώτα Ρούπα.