ΕΛΛΑΔΑ

Φρουρούμενος στον «Ευαγγελισμό» ο Νίκος Μαζιώτης

Δημοσίευση 17 Ιουλίου 2014, 11:39 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2014, 12:27
Φρουρούμενος στον «Ευαγγελισμό» ο Νίκος Μαζιώτης
Facebook Twitter Whatsapp

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος θα παραμείνει τουλάχιστον 15 ημέρες για νοσηλεία. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος θα παραμείνει τουλάχιστον 15 ημέρες για νοσηλεία. 

Ο Μαζιώτης νοσηλεύεται στον 8ο όροφο του «Ευαγγελισμού», στον ειδικό θάλαμο κρατουμένων απο το απόγευμα της Τετάρτης, που ολοκληρώθηκε το χειρουργείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μετεγχειρητική κατάστασή του εξελίσσεται ικανοποιητικά, ενώ χθες τον επισκέφθηκαν ο δικηγόρος του και ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος στο δεξί του χέρι, ύστερα από τη συμπλοκή με αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μαζιώτης έφερε διαμπερές τραύμα βραχιονίου, το οποίο αντιμετωπίστηκε με οστεοσύνθεση. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί και νέο χειρουργείο, προκειμένου να κριθεί αν χρειάζεται να υποβληθεί και σε νευροχειρουργική επέμβαση.

Σημειώνεται ότι το επισκεπτήριο στον «Ευαγγελισμό» έχει τροποποιηθεί και ισχύει από τις 12:00 έως τις 14:00.

Εξιτήριο για τον ειδικό φρουρό και τον τουρίστα

Εξιτήριο αναμένεται να πάρουν σήμερα ο ειδικός φρουρός και ο τουρίστας, οι οποίοι τραυματίστηκαν χθες κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. 

Ο 28χρονος ειδικός φρουρός διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» για να του αφαιρεθούν θραύσματα απο τον δεξί αστράγαλο. 

Ελαφρά τραυματίστηκε και ένας γερμανός τουρίστας,  ο οποίος όμως δεν διακομίστηκε σε νοσοκομείο, καθώς δήλωσε ότι ένιωθε καλύτερα και ζήτησε να τον μεταφέρουν στο κρουαζιερόπλοιο με το οποίο ταξίδευε στη χώρα μας.

Ντ. Μ.