current views are: 1

18 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση18:40

Σε Αττική, Φθιώτιδα και Καλαμάτα αναζητείται η γιάφκα του Μαζιώτη (Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμερίσματα στην Αττική, τη Φθιώτιδα και την Καλαμάτα.

 

Δημοσίευση 18:40’
αρθρο-newpost

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διαμερίσματα στην Αττική, τη Φθιώτιδα και την Καλαμάτα.

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για να βρεθεί η γιάφκα που φέρεται να έχει ο συλληφθείς Νίκος Μαζιώτης.

Το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στην Φθιώτιδα, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου.

Η έρευνα στην Φθιώτιδα γίνεται σε σπίτι του 35χρονου φερόμενου ως συνεργάτη του Μαζιώτη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν τμήμα της οδού Πολυχάρους, παραπλεύρως της κεντρικής πλατείας της πόλης και ενήργησαν έρευνα σε πολυκατοικία, ενώ ζήτησαν πληροφορίες και συνομίλησαν με ενοίκους.

Η έρευνα στο στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι, όπου έμενε το ζευγάρι συνεχίζεται, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί κάτι σημαντικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαζιώτης και η σύντροφος, μαζί με το τετράχρονο παιδί τους έμεναν εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στην διπλανή πολυκατοικία από αυτήν που μένει ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αλλά κανείς από την φρουρά του ανώτατου αξιωματικού δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

 


σχετικα αρθρα