ΕΛΛΑΔΑ

Γριβέας: Η αλήθεια θα αποδειχτεί στην Ελλάδα

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2014, 13:11 / Ανανεώθηκε 24 Ιουλίου 2014, 13:15
Γριβέας: Η αλήθεια θα αποδειχτεί στην Ελλάδα
Facebook Twitter Whatsapp

Οτι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα είπε στους έλληνες δημοσιογράφους ο Κυριάκος Γριβέας​, λίγο πριν αρχίσει η τρίτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο εκδόσεων του Ουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, που εξετάζει το αίτημα των ελληνικών Αρχών για έκδοση του ζεύγους Γριβέα στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οτι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα είπε στους έλληνες δημοσιογράφους ο Κυριάκος Γριβέας, λίγο πριν αρχίσει η τρίτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο εκδόσεων του Ουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, που εξετάζει το αίτημα των ελληνικών Αρχών για έκδοση του ζεύγους Γριβέα στην Ελλάδα.

«Όπως είναι γνωστό, ακολουθείται ενώπιον της αγγλικής δικαιοσύνης η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη εκκίνηση της ποινικής διαδικασίας με την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος μας, πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα όπου και θα δώσουμε εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη. Ανεξαρτήτως της απόφασης αυτού του δικαστηρίου και της όποιας πορείας της διαδικασίας, σύντομα θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα και θα συνεισφέρουμε στην ολοκλήρωση της έρευνας, όπου και θα αποδειχτεί η αλήθεια» δήλωσε.