current views are: 4

18 Αυγούστου 2014
Δημοσίευση16:16

ΔΕΗ: Φυσικός ο θάνατος της τετραπληγικής από τα Χανιά

Σε φυσικά αίτια αποδίδει ο ιατροδικαστής της ΔΕΗ το θάνατο της τετραπληγικής  από τα Χανιά που «έσβησε» λίγο μετά τη διακοπή ρεύματος

Δημοσίευση 16:16’
αρθρο-newpost

Σε φυσικά αίτια αποδίδει ο ιατροδικαστής της ΔΕΗ το θάνατο της τετραπληγικής  από τα Χανιά που «έσβησε» λίγο μετά τη διακοπή ρεύματος

Σε φυσικά αίτια αποδίδει ο ιατροδικαστής της ΔΕΗ το θάνατο της τετραπληγικής  από τα Χανιά που «έσβησε» λίγο μετά τη διακοπή ρεύματος.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της επιχείρησης:

Με αφορμή δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τα αίτια θανάτου της Ευτυχίας Ποποδάκη στα Χανιά, Κρήτης, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού είναι αναγκασμένη να δημοσιοποιήσει στοιχεία από την επίσημη Ιατροδικαστική Γνωμάτευση που διενήργησε ο τεχνικός της σύμβουλος, Ιατροδικαστής κα Ε. Σπανουδάκη, τα συμπεράσματα της οποίας έχουν ως εξής:

· Δεν μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος λόγω ασφυξίας – ανοξίας (λόγω διακοπής της παροχής του ρεύματος) διότι δεν υπάρχουν τα ανάλογα ιατροδικαστικά ευρήματα.

· Ο χρόνος θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς αλλά να τοποθετηθεί στο χρονικό διάστημα στο οποίο η γυναίκα παρέμεινε στο σπίτι μόνη της, δηλαδή από 10:30-14:30.

· Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος οφείλεται σε στένωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας συνεπεία στεφανιαίας αθηρωματοσκλήρυνσης και ταξινομείται ως φυσικός.


σχετικα αρθρα