current views are: 1

10 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση22:31

Το σωστό μακιγιάζ για τέλεια φρύδια

Γνωρίζατε πως πέρα από το μακιγιάζ των ματιών, των ζυγωματικών και των χειλιών υπάρχει και αυτό των φρυδιών; Μάθετε τον σωστό τρόπο για να τα γεμίσετε και να απογειώσετε το μακιγιάζ σας!

Δημοσίευση 22:31’
αρθρο-newpost

Γνωρίζατε πως πέρα από το μακιγιάζ των ματιών, των ζυγωματικών και των χειλιών υπάρχει και αυτό των φρυδιών; Μάθετε τον σωστό τρόπο για να τα γεμίσετε και να απογειώσετε το μακιγιάζ σας!

Γνωρίζατε πως πέρα από το μακιγιάζ των ματιών, των ζυγωματικών και των χειλιών υπάρχει και αυτό των φρυδιών; Μάθετε τον σωστό τρόπο για να τα γεμίσετε και να απογειώσετε το μακιγιάζ σας!

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε προκειμένου να βάψετε τα φρύδια σας είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση μολυβιού που θα χρησιμοποιήσετε.

Ποτέ μα ποτέ μην τα γεμίζετε με μαύρο μολύβι, ακόμα κι αν τα μαλλιά σας έχουν την πιο μαύρη απόχρωση που υπάρχει, γιατί τα κάνει πολύ έντονα και άγρια. Χρησιμοποιήστε λοιπόν μια σκούρα καφέ σκιά.

Αν έχετε σκούρα μαλλιά, χρησιμοποιήστε μια σκιά 1-2 τόνους πιο ανοιχτή από το χρώμα των μαλλιών σας.

Αν πάλι έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά, βάλτε μια σκιά 1-2 τόνους πιο σκούρα, από την απόχρωση των μαλλιών σας.

2. Μην ξεχνάτε να βγάζετε τα φρύδια σας και να διατηρείτε ένα ομοιόμορφο και ωραίο σχήμα. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε. Κρατήστε ένα καθαρό σχήμα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό σας, αφού η φύση γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας τα παχιά φρύδια.

3. Αρχικά χτενίστε τα φρύδια σας προς τα κάτω και προς τα πάνω με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας για να ανακαλύψετε το σχήμα τους και στη συνέχεια κάντε μικρές ευθείες γραμμές και όχι καμπυλωτές με ένα λεπτό πινελάκι και μια σκιά προκειμένου να τα γεμίσετε. Ξεκινήστε το γέμισμα από τις εσωτερικές γωνίες των φρυδιών σας και επεκταθείτε μέχρι τις εξωτερικές, ακολουθώντας πάντα το τόξο του σχήματος τους. Έπειτα, γεμίστε το κάτω μέρος του φρυδιού όπου χρειάζεται λίγο παραπάνω χρώμα.

Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, καθαρίστε σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr, το κάτω μέρος του φρυδιού σας με concealer.

Και μην ξεχνάτε, τα φρύδια σας είναι πολύ σημαντικά, διότι πλαισιώνουν το πρόσωπο σας και σας δίνουν ένα πιο εξευγενισμένο αποτέλεσμα όταν έχουν βαφτεί σωστά.


σχετικα αρθρα