current views are: 3

11 Σεπτεμβρίου 2014
Δημοσίευση15:55

Ελάχιστα προβλήματα στη μεταφορά μαθητών διαπιστώνει το ΥΠΕΣ

Ελάχιστα προβλήματα στη μεταφορά μαθητών διαπιστώνει το υπουργείο Εσωτερικών σε πανελλαδικό επίπεδο,  πρώτη ημέρα των σχολείων.

Δημοσίευση 15:55’
αρθρο-newpost

Ελάχιστα προβλήματα στη μεταφορά μαθητών διαπιστώνει το υπουργείο Εσωτερικών σε πανελλαδικό επίπεδο,  πρώτη ημέρα των σχολείων.

Ελάχιστα προβλήματα στη μεταφορά μαθητών διαπιστώνει το υπουργείο Εσωτερικών σε πανελλαδικό επίπεδο,  πρώτη ημέρα των σχολείων, καθώς η τροπολογία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Θεόφιλου Λεονταρίδη, φαίνεται να έδωσε διέξοδο στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την καθυστέρηση περιφερειών στην προκήρυξη διαγωνισμών.

Ακόμη και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, που έχει παρουσιάσει τη σοβαρότερη υστέρηση στη μέριμνα της μεταφοράς των μαθητών, η μεταφορά πραγματοποιήθηκε χωρίς σοβαρά προβλήματα, με εξαίρεση κάποια στον σχεδιασμό των δρομολογίων στην Ικαρία.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίδης απέστειλε έγγραφο στον γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Σπύρο Σπυρίδωνα, με το οποίο του ζητά να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αναζητηθούν οι ευθύνες για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη δημοπράτηση των διαγωνισμών. Και αυτό διότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είναι η μοναδική περιφέρεια που δεν έκανε ούτε τον διεθνή διαγωνισμό που προβλεπόταν από τον περασμένο Φεβρουάριο.