current views are: 3

16 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση18:34

Σιδηρουργός ο αρχηγός της απαγωγής- Ιδιοκτήτης καφέ ο συνεργός (φωτό)

Ως σιδηρουργός και οδηγός σε μεταφορική εταιρεία εργαζόταν εργαζόταν ο 48χρονος αρχηγός της απαγωγής της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη

Δημοσίευση 18:34’
αρθρο-newpost

Ως σιδηρουργός και οδηγός σε μεταφορική εταιρεία εργαζόταν εργαζόταν ο 48χρονος αρχηγός της απαγωγής της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη

Ως σιδηρουργός και οδηγός σε μεταφορική εταιρεία εργαζόταν εργαζόταν ο 48χρονος αρχηγός της απαγωγής της 27χρονης ανηψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη. Ο 53χρονος συνεργός του είναι ιδιοκτήτης καφέ μπαρ στο Μενίδι και αναζητείται ένας νεαρός αλβανός με το ψευδώνυμο Αλέκος που φυλούσε την κοπέλα όσο ήταν στο κρησφύγετο της Λούτσας.

Ο 48χρονος «εγκέφαλος» Χ.Φ.  κατά την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς φέρεται να δήλωσε: «Είχα κατάστημα με σιδηρικά στην Ν. Ιωνία, το οποίο έπεσε έξω και χρεώθηκα μέχρι το λαιμό. Ο  53χρονος ομογενής από το Καζακστάν Σ.Π., και συνεργός του 48χρονου δήλωσε στους αστυνομικούς ότι όλα τα σκέφτηκε και οργάνωσε ο Χ.Φ. και ο ίδιος απλά βοήθησε.

Οι δράστες αναφέρθηκαν αρκετές φορές στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους ώθησαν στην απαγωγή της φοιτήτριας.

«Έπιασα δουλειά σε μεταφορική εταιρεία και εκεί έβλεπα τον πατέρα της κοπέλας να επισκέπτεται συχνά το αφεντικό. Μου είπαν πως είναι συγγενής του Καϋμενάκη του εφοπλιστή. Ρώτησα και στο πρακτορείο που έπαιζα στοίχημα και ΠΡΟΠΟ και μου είπαν για την οικονομική του επιφάνεια. Έμαθα και για την κόρη του και έτσι σκέφτηκα την απαγωγή για να “ξελασπώσω”. Μάθαμε το σπίτι της και το μαγαζί που δουλεύει από το Facebook και έτσι αρχίσαμε να την παρακολουθούμε στενά»

Ο δεύτερος δράστης πρόσθεσε: «…μου είπε ο Χ. για το σχέδιό του και επειδή είχα πολλά χρέη από το καφέ – μπαρ που έχω στο Μενίδι, σκέφτηκα να πάω με το μέρος του. Μάλιστα μπήκε στο κόλπο και ο Αλέκος ο Αλβανός, οποίος έλεγε ότι γνώριζε λίγο την κοπέλα από το μαγαζί που δούλευε».

Την ίδια ώρα, φωτογραφία- ντοκουμέντο του Mega δείχνει τον 48χρονο που βρίσκεται σε κατάστημα, για να αγοράσει ρούχα για την 27χρονη φοιτήτρια πριν την αφήσουν ελεύθερη.

Πηγή φωτό Mega


σχετικα αρθρα