ΕΛΛΑΔΑ

Τα επικίνδυνα διαφημιστικά πανό στην Κηφισίας είναι ακόμα στη θέση τους (φωτό)

Δημοσίευση 12 Φεβρουαρίου 2015, 10:24 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2015, 10:24
Τα επικίνδυνα διαφημιστικά πανό στην Κηφισίας είναι ακόμα στη θέση τους (φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Προχθές, με την κάμερα του newpost.gr καταγράψαμε τα άκρως επικίνδυνα πανό που είναι αναρτημένα σε κολώνες κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος Φιλοθέης - Ψυχικού, τα οποία λόγω της κακοκαιρίας και του δυνατού αέρα έχουν ξεκολλήσει από τη μία πλευρά και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πέσουν σε διερχόμενο αυτοκίνητο ή ακόμα χειρότερα σε μοτοσυκλέτα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καρακατσάνης

Προχθές, με την κάμερα του newpost.gr καταγράψαμε τα άκρως επικίνδυνα πανό που είναι αναρτημένα σε κολώνες κατά μήκος της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος Φιλοθέης - Ψυχικού, τα οποία λόγω της κακοκαιρίας και του δυνατού αέρα έχουν ξεκολλήσει από τη μία πλευρά και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πέσουν σε διερχόμενο αυτοκίνητο ή ακόμα χειρότερα σε μοτοσυκλέτα.

Διασχίζω την λεωφόρο Κηφισίας καθημερινά για να έρθω στα γραφεία του newpost. Χθες το απόγευμα, κατεβαίνοντας την Κηφισίας, είδα ότι αρκετά από αυτά τα πανό βρίσκονται ακόμα στις κολώνες.

Τηλεφώνησα, λοιπόν, αρχικά στο 100 (ώρα 16:09) και ενημέρωσα επώνυμα για το θέμα. Μου απάντησαν ότι το θέμα θα διαβιβαστεί στην τροχαία, προκειμένου σε συνεργασία με κάποιο Δήμο να μεταβούν συνεργεία που θα κατεβάσουν επικίνδυνα αυτά πανό.

Στη συνέχεια κάλεσα στο Δήμο Ψυχικού (τηλ 213 2014 705 - ώρα κλήσης 16:12), απ΄όπου με ρώτησαν αν τα πανό αυτά βρίσκονται πάνω στη λεωφόρο Κηφισίας και με παρέπεμψαν στην Περιφέρεια Αττικής.

Κάλεσα, λοιπόν, στο γραφείο Περιφερειάρχη στην Περιφέρεια Αττικής (τηλ 210 6914145 - ώρα κλήσης 16:15) όπου ενημέρωσα (επώνυμα) την υπάλληλο από το γραφείο της κας Δούρου για το θέμα. Μου απάντησαν ότι θα το δουν και ότι όντως τα πανό αυτά που κρέμονται λόγω της κακοκαιρίας και του δυνατού αέρα είναι επικίνδυνα για οδηγούς αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών (και πεζών πρόσθεσα εγώ).

Σήμερα το πρωί, ώρα 7:45, που διέσχισα ξανά την λεωφόρο Κηφισίας, τα πανό αυτά είναι ακόμα στη θέση τους. Ευτυχώς, που ακόμα δεν έχουν πέσει σε διερχόμενο αυτοκίνητο ή ακόμα χειρότερα σε μοτοσυκλετιστή ή πεζό, γιατί θα είχαμε σοβαρό ατύχημα, για να μην πω δυστύχημα με νεκρό.

Κατέγραψα ξανά, λοιπόν, με την κάμερα του newpost.gr τα άκρως επικίνδυνα αυτά πανό.

Επιτέλους κάποιος πρέπει να επιληφθεί άμεσα του θέματος, να μεταβούν στα σημεία αυτά συνεργεία της Περιφέρειας, των Δήμων ή όποιου άλλου φορέα που είναι αρμόδιος για το θέμα, που θα κατεβάσουν άμεσα τα πανό αυτά, προτού να είναι αργά και συμβεί το μοιραίο.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr