current views are: 1

24 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση15:45

Νέα σημαντική μαρτυρία για τον 20χρονο φοιτητή που εξαφανίστηκε στα Ιωάννινα

«Ανοίγουν» διστακτικά τα στόματα στα Ιωάννινα, σχετικά με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δημοσίευση 15:45’
αρθρο-newpost

«Ανοίγουν» διστακτικά τα στόματα στα Ιωάννινα, σχετικά με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

«Ανοίγουν» διστακτικά τα στόματα στα Ιωάννινα, σχετικά με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο νεαρός αγνοείται από το μεσημέρι της Παρασκευής, 6 Φεβρουαρίου, όταν έφυγε από την εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής, η πιο σημαντική μαρτυρία είναι μιας ιδιοκτήτριας περιπτέρου που βεβαιώνει ότι εκείνη την ημέρα του πούλησε ένα εισιτήριο για το λεωφορείο. Το θυμάται καθώς ήταν η πρώτη φορά που της ζήτησε «ολόκληρο» εισιτήριο-το παιδί εξαφανίστηκε χωρίς να πάρει από το δωμάτιό του τα προσωπικά του αντικείμενα και εικάζεται ότι δεν είχε μαζί του το φοιτητικό του πάσο.

Σήμερα, όπως αποκαλύπτει στο newpost ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει αναλάβει την υπόθεση, Γιώργος Τσούκαλης, έρχεται να προστεθεί μια ακόμη σημαντική μαρτυρία:

Την ίδια νύχτα, γύρω στις 11 το βράδυ, ο Βαγγέλης χτύπησε την πόρτα μιας γειτόνισσας. Εκείνη δεν του άνοιξε γιατί φοβήθηκε, αν και κατάλαβε ότι πρόκειται για κάποιον από τους φοιτητές της Εστίας. Από το παράθυρο τον είδε να φεύγει και κατέθεσε ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τον 20χρονο. 

«Κόλαση» η Εστία για τον 20χρονο – ΕΔΕ στη σχολή 

Όπως ήδη έχει βεβαιωθεί, ο νεαρός είχε πέσει θύμα bullying μιας παρέας τεσσάρων ατόμων.

Όλοι από την Κρήτη, έκαναν άγρια… «καψώνια» στον συμπατριώτη τους Βαγγέλη. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των ίδιων, άλλοτε τον έκλειναν στην ντουλάπα του δωματίου του, άλλοτε του πέταγαν νερό στην καφετέρια.

Τριμελής επιτροπή του Ελληνικού Οργανισμού Γεωργίας -που προΐσταται της συγκεκριμένης σχολής- με επικεφαλής τον νομικό σύμβουλο Ανδρέα Αθανασόπουλο, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στα Ιωάννινα για να διερευνήσει εάν έχουν βάση και ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οιφήμες για ενδοσχολική βία στη Γαλακτοκομική Σχολή, που διαδόθηκαν μετά την εξαφάνιση του 20χρονου σπουδαστή της Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη.

«Συγκροτήθηκε επιτροπή για τον έλεγχο των καταγγελιών περί ενδοσχολικής βίας. Ο σκοπός είναι να πάρουμε καταθέσεις και από το προσωπικό και από όποιον άλλον χρειαστεί, προκειμένου να καταλήξουμε σε ένα πόρισμα. Θα εξετάσουμε τα πάντα και μέχρι την Παρασκευή εκτιμούμε ότι θα έχουμε μία πλήρη εικόνα» δήλωσε ο κ. Αθανασόπουλος, σημειώνοντας πως το πλήγμα για τη Σχολή, που έχει έναν αιώνα ζωής, είναι μεγάλο- γι’ αυτό θα εξεταστούν προσεκτικά όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες.


σχετικα αρθρα