ΕΛΛΑΔΑ

Καρδίτσα: Αντιδράσεις για τη μη εισαγωγή σπουδαστών στο ΤΕΙ Δασοπονίας

Δημοσίευση 25 Μαΐου 2011, 15:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Καρδίτσα: Αντιδράσεις για τη μη εισαγωγή σπουδαστών στο ΤΕΙ Δασοπονίας
Facebook Twitter Whatsapp
Σε μια σειρά από ενέργειες προχωρά η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων νομού Καρδίτσας, κατά της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας για τη μη εισαγωγή σπουδαστών στο Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12.
Σε μια σειρά από ενέργειες προχωρά η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων νομού Καρδίτσας, κατά της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας για τη μη εισαγωγή σπουδαστών στο Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του Παραρτήματος Καρδίτσας του ΤΕΙ Λάρισας για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έπειτα από συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων αποφασίσθηκε, αύριο η Συντονιστική Επιτροπή να ξεκινήσει εκστρατεία συλλογής υπογραφών από όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες σε κείμενο, όπου θα καταγράφεται η αντίθεση στην μη εισαγωγή σπουδαστών στο Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων, αλλά και στη συνολική υποβάθμιση που υφίσταται η περιοχή σε σειρά ζητημάτων (Ε65, Αχελώος, Νοσοκομείο κ.λ.π.)

Για το σκοπό αυτό θα στηθεί από το Δήμο Καρδίτσας κιόσκι στην κεντρική πλατεία, όπου αύριο στις 11 το πρωί θα συγκεντρωθούν εκπρόσωποι όλων των φορέων.

 Επίσης, θα αναρτηθούν πανό διαμαρτυρίας στην είσοδο της πόλης και στην Κεντρική Πλατεία, ενώ θα σταλεί επιστολή προς την υπουργό Παιδείας, Αν. Διαμαντοπούλου, με την οποία θα εκφράζεται η αντίθεση του συνόλου των φορέων στην συγκεκριμένη απόφαση και θα ζητείται συνάντηση μαζί της. Την ερχόμενη Δευτέρα και την Τρίτη η αντίδραση θα κλιμακωθεί με καταλήψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr