current views are: 4

21 Σεπτεμβρίου 2015
Δημοσίευση16:43

Αναπάντητα ερωτήματα για τον τραγικό θάνατο των φοιτητών στην Πάτρα

Μοιραία κατάληξη είχε το πάρτι στο οποίο γνωρίστηκαν οι έξι νέοι που έμελλε να χωριστούν με τον πιο τραγικό τρόπο το βράδυ της Κυριακής. 

Δημοσίευση 16:43’
αρθρο-newpost

Μοιραία κατάληξη είχε το πάρτι στο οποίο γνωρίστηκαν οι έξι νέοι που έμελλε να χωριστούν με τον πιο τραγικό τρόπο το βράδυ της Κυριακής. 

Μοιραία κατάληξη είχε το πάρτι στην Πάτρα στο οποίο γνωρίστηκαν οι έξι νέοι που έμελλε να χωριστούν με τον πιο τραγικό τρόπο το βράδυ της Κυριακής. 

Οι έξι νέοι, τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια, φοιτητές, γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι, και αποφάσισαν να φύγουν μαζί στο μοιραίο ΙΧ καθώς δεν είχαν όλοι τρόπο να γυρίσουν σπίτια τους. 

Πληροφορίες του newpost, αναφέρουν ότι οι νεαροί αποφάσισαν να φύγουν όλοι μαζί λόγω της κακοκαιρίας καθώς το βράδυ επικρατούσε ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή της Πάτρας

Η παρέα επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο η μειωμένη ορατότητα στο λιμάνι λόγω της κακοκαιρίας αλλά και άλλοι άγνωστοι λόγοι μέχρι στιγμής φέρεται να οδήγησαν στο μοιραίο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν στο newpost, ότι δεν αποκλείεται ο οδηγός να επιχείρησε αναστροφή αλλά λόγω των συνθηκών να μην μπόρεσε να υπολογίσει σωστά.

Αν και τα σαφή αίτια του τραγικού δυστυχήματος είναι ακόμη άγνωστα το τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι το ΙΧ έπεσε στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου λίγο μετά τις 05:30, με αποτέλεσμα τρεις από τους επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους και να ανασυρθούν νεκροί από δύτες που μαζί με άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν για να τους απεγκλωβίσουν.  Οι άλλοι τρεις έκαναν μεγάλη προσπάθεια κολυμπώντας να συρθούν έως τον μώλο.

Νεκροί είναι ένας 21χρονος και μια 23χρονη, κάτοικοι Πατρών, και μία 20χρονη από την Καλαμάτα. Πρόκειται για τον Αλέξη Ανδρέα του Βησσαρίωνα, την Ρεγγίνα Ζαπάντη του Ιακώβου και την Γεωργιάνα Μουραφέτη.

Μάλιστα, ο νεαρός που σκοτώθηκε είναι γιος πατρινού αστυνομικού και το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Σταύρος Τσεκούρας, έστειλε τα συλλυπητήριά του στον συνάδελφό του που θρηνεί τον χαμό του γιου του.

Συγκινητικά τα λόγια του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρου Τσεκούρα για τον συνάδελφό του που  θρηνεί τον χαμό του γιου του. 

Θλιβερό νέο με το πρωινό ξεκίνημα. Τρεις νέοι άνθρωποι χάθηκαν άδικα. Ο πόνος αβάσταχτος για τις οικογένειες των θυμάτων. Μέσα σε αυτές και του δικού μου συναδέλφου Αλέξη Βησσαρίωνα που χρόνια υπηρετούμε μαζί στον Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών. που η μοίρα του επιφύλασε έκπληξη με τον χαμό του γιου του Ανδρέα. Κουράγιο καλέ μου φίλε και συνάδελφε. Είμαστε όλοι συντετριμένοι.


σχετικα αρθρα