current views are: 3

1 Οκτωβρίου 2015
Δημοσίευση15:25

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες Πετρακάκου και των συνεργών του

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες του Γιώργου Πετρακάκου, της 36χρονης συντρόφου του και των φερόμενων συνεργών τους.

Δημοσίευση 15:25’
αρθρο-newpost

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες του Γιώργου Πετρακάκου, της 36χρονης συντρόφου του και των φερόμενων συνεργών τους.

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από εισαγγελική διάταξη, στοιχεία και φωτογραφίες του Γιώργου Πετρακάκου, της 36χρονης συντρόφου του και των φερόμενων συνεργών τους, που συνεήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον Βόλο.

Πρόκειται για τους:

ΠΕΤΡΑΚΑΚΟ Γεώργιο, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. την 08-05-1979.

ΘΕΟΦΙΛΟΥ Μαρία του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, γεν. την 06-02-1979.

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Θεμιστοκλή του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. 25-01-1988.

Σε βάρος των παραπάνω ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα των τρομοκρατικών πράξεων παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων, όπλων και πυρομαχικών από κοινού και κατά μόνας κατά συρροή, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστες ενεργούντες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ενωθέντες για την τέλεση κλοπών και ληστειών και τα πλημμελήματα της πλαστογραφίας από κοινού κατ’ εξακολούθηση, της παράνομης κατοχής όπλων από κοινού και κατά μόνας, της ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, από κοινού και κατά μόνας κατ’ εξακολούθηση και μη, της υπόθαλψης εγκληματία από κοινού και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια αποκλειστικά χρήση.

Από την Αστυνομία παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει αν τα παραπάνω πρόσωπα, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή, όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, με τη διαβεβαίωση ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επιπλέον, δόθηκαν στη δημοσιότητα τέσσερις φωτογραφίες, πλαστών δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας και στην πλαστών διπλωμάτων οδήγησης.

 

Επίσης, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από οπλισμό και οχήματα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής, καθώς και άλλες φωτογραφίες από ευρήματα στην αγροικία στο Μώλο Φθιώτιδας.

Αποθήκη στον Μαραθώνα

Αγροικία στον Μώλο Φθιώτιδας


σχετικα αρθρα