ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ντοκουμέντο με τις εντολές στους Χρυσαυγίτες: «Ό,τι κινείται, σφάζεται...»

Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου 2015, 20:22 / Ανανεώθηκε 6 Οκτωβρίου 2015, 20:36
Βίντεο - ντοκουμέντο με τις εντολές στους Χρυσαυγίτες: «Ό,τι κινείται, σφάζεται...»
Facebook Twitter Whatsapp

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο-ντοκουμέντο με τον πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, να μιλά σε μέλη της Χρυσής Αυγής και να δίνει οδηγίες για τη δράση και λειτουργία των ταγμάτων εφόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο-ντοκουμέντο με τον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, να μιλά σε μέλη της Χρυσής Αυγής και να δίνει οδηγίες για τη δράση και λειτουργία των ταγμάτων εφόδου.

Πρόκειται για ένα βίντεο, το οποίο ζητήθηκε, στις 2 Οκτωβρίου, από τους συνηγόρους της οικογένειας του Παύλου Φύσσα για να προβληθεί στο δικαστήριο, ωστόσο η έδρα δεν έκανε δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο «πυρηνάρχης» Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης να λέει χαρακτηριστικά: «Ό,τι κινείται, σφάζεται». Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, στα μέλη της Χρυσής Αυγής ότι όποια εντολή λαμβάνουν, πρέπει να την εκτελούν κατά γράμμα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο πυρηνάρχης της Νίκαιας δίνει οδηγίες για μια επίθεση στο παζάρι της Παναγίτσας, λέγοντάς τους πώς θα περιφέρονται και θα ψωνίζουν στο παζάρι, χωρίς τα διακριτικά της Χρυσής Αυγής, περιμένοντας εντολή του Γιάννη Λαγού

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr