ΕΛΛΑΔΑ

ΕΔΕ για την προσβλητική ανάρτηση πυρονόμου προς την μητέρα του Φύσσα

Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου 2015, 16:22 / Ανανεώθηκε 7 Οκτωβρίου 2015, 16:50
ΕΔΕ για την προσβλητική ανάρτηση πυρονόμου προς την μητέρα του Φύσσα
Facebook Twitter Whatsapp

«Φωτιές» άναψε στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανάρτηση ενός μόνιμου Πυρονόμου ο οποίος σε ιστοσελίδα με εθνιστικά κείμενα δημοσίευσε προσβλητικό κείμενο για την μητέρα του Παύλου Φύσσα

«Συναγερμός» σήμανε στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έπειτα από σάλο με ανάρτηση ενός μόνιμου πυρονόμου ο οποίος σε ιστοσελίδα με εθνιστικά κείμενα δημοσίευσε προσβλητικό κείμενο για την μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Για την υπόθεση, σύμφωνα με το Βήμα, ενημερώθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και στη συνέχεια ο Αρχηγός του Σώματος κ. Βασίλης Παπαγεωργίου διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης καθώς και στο Facebook ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε αναρτήσεις υμνώντας τον Χίτλερ.  

Στο πλαίσιο της έρευνας στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα εξακριβώσουν εάν οι αναρτήσεις έχουν γίνει από τον αξιωματικό της Πυροσβεστικής ή από άλλο άτομο που χρησιμοποιεί τα στοιχεία του και εφόσον διαπιστωθεί ότι πρόκειται για τον ίδιο θα κινηθούν περαιτέρω πειθαρχικές διαδικασίες.