current views are: 2

6 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση12:09

Ελεύθεροι οι οκτώ προσαχθέντες για την επίθεση στον Κουμουτσάκο

Οκτώ προσαγωγές έχουν γίνει από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, μετά την κατεπείγουσα έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών. 

Δημοσίευση 12:09’
αρθρο-newpost

Οκτώ προσαγωγές έχουν γίνει από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, μετά την κατεπείγουσα έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών. 

Οκτώ προσαγωγές έχουν γίνει από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, μετά την κατεπείγουσα έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Αθηνών. Ωστόσο, οι ύποπτοι δεν κατάφεραν να ταυτοποιηθούν πλήρως, ενώ ο ένας παρουσίασε άλλοθι και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας τόνισε η έρευνα διεξάγεται στον κύκλο της Χρυσής Αυγής αφού εκεί οδηγούν τις αρχές οι ενδείξεις.

«Όπως κάθε δημοκρατικός πολίτης, απαιτώ από τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης», έγραψε στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στην τραμπούκικη επίθεση εναντίον του. 

Θέμα χρόνου οι συλλήψεις

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψη των τεσσάρων τραμπούκωνπου ξυλοκόπησαν χτες στην πλατεία Συντάγματος τον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο.

Η αστυνομία ψάχνει από χτες τον χρυσαυγίτη με το ψευδώνυμο… γυμναστής, δύο άτομα που συμμετείχαν και σε επιθέσεις εναντίον των ΜΑΤ και άλλον έναν δράστη, ο οποίος έχει επίσης σχέσεις με την Χρυσή Αυγή.

Και οι τέσσερις φαίνονται στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με τον «γυμναστή» να πρωτοστατεί στην άνανδρη επίθεση κυνηγώντας κυριολεκτικά τον βουλευτή και τα χαρακτηριστικά του να κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Πρόκειται για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της ΧΑ στην Αθήνα.

Για τον «γυμναστή», τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Τόσκας δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ εξετάζεται η σχέση των υπολοίπων τριών με τη συγκεκριμένη οργάνωση.