current views are: 2

18 Νοεμβρίου 2015
Δημοσίευση12:15

Κινητοποιήσεις νοσοκομειακών γιατρών για τις απλήρωτες εφημερίες

Με αίτημα την εξόφληση των δεδουλευμένων εφημεριών και την ομαλοποίηση στις πληρωμές

Δημοσίευση 12:15’
αρθρο-newpost

Με αίτημα την εξόφληση των δεδουλευμένων εφημεριών και την ομαλοποίηση στις πληρωμές

Υποσχέσεις για πληρωμή των εφημεριών στους νοσοκομειακούς γιατρούς στις 30 Νοεμβρίου, έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) , Δημήτρης Βαρνάβας, με βάση την ενημέρωση που, όπως λέει, είχε από τις οικονομικές υπηρεσίες.

Την ίδια ώρα όμως η ΟΕΝΓΕ έχει προκηρύξει στάση εργασίας για τις 27 Νοεμβρίου, και στο διάστημα από τις 10 το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου, με αίτημα την καταβολή των οφειλομένων από εφημερίες και την ομαλοποίηση της περαιτέρω καταβολής τους.

 

Ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ πάντως ενημέρωσε ότι, με βάση αυτά που του μετέφεραν, εντός του Δεκεμβρίου μπορούν να καταβληθούν οι εφημερίες Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, ενώ οι εφημερίες Δεκεμβρίου θα καταβληθούν εντός του Ιανουαρίου. 

Ο ίδιος καλεί τις Ενώσεις των γιατρών να συνεργαστούν με τα λογιστήρια των νοσοκομείων, ώστε να προχωρήσει έγκαιρα η ενταλματοποίηση των εφημεριών και να γίνει δυνατή η καταβολή τους, ενώ η Ομοσπονδία βρίσκεται σε επικοινωνία με τους διοικητές των ΥΠΕ για την καταβολή των εφημεριών των γιατρών που υπηρετούν στα Κέντρα Υγείας – ΠΕΔΥ.

 

 

 

 


σχετικα αρθρα