ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πουλούσε άδεια πακέτα καρτοκινητής

Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου 2016, 11:53 / Ανανεώθηκε 8 Ιανουαρίου 2016, 11:09
Θεσσαλονίκη: Πουλούσε άδεια πακέτα καρτοκινητής
Facebook Twitter Whatsapp

Άδεια πακέτα σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου πουλούσε 39χρονος καταστηματάρχης ειδών πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' εξακολούθηση.

Άδεια πακέτα σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου πουλούσε 39χρονος καταστηματάρχης ειδών πληροφορικής και παροχής υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, από τον Δεκέμβριο του 2014 έως τον Οκτώβριο του 2015, παρουσιαζόμενος ως ιδιοκτήτης εταιρείας με ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών το οποίο καλύπτει τα γεωγραφικά και χωροταξικά όρια του νομού Θεσσαλονίκης, προσέλκυε υποψήφιους πελάτες με υποτιθέμενα οικονομικά πακέτα, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά.

Μάλιστα, για λόγους αληθοφάνειας και προκειμένου να πείσει τους υποψήφιους πελάτες, σε κάποιες περιπτώσεις έδινε τμήμα του τεχνικού εξοπλισμού ο οποίος όμως δεν λειτουργούσε. Για να αποφύγει δε, παράπονα και διαμαρτυρίες, επικαλούνταν συνήθως τεχνικά προβλήματα και φόρτο εργασίας.

Σε 14 περιπτώσεις κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 1.262 ευρώ ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν εντοπισμό κι άλλων παθόντων.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr