current views are: 8

13 Ιανουαρίου 2016
Δημοσίευση11:50

Κινητοποιήσεις ξεκίνησαν σήμερα οι αγρότες στην Αχαϊα

Επί ποδός στις εθνικές οδούς για κινητοποιήσεις βρίσκονται σήμερα οι αγρότες της  Αχαΐας, διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα.

Δημοσίευση 11:50’

Επί ποδός στις εθνικές οδούς για κινητοποιήσεις βρίσκονται σήμερα οι αγρότες της  Αχαΐας, διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα.

Επί ποδός στις εθνικές οδούς για κινητοποιήσεις βρίσκονται σήμερα οι αγρότες της Αχαΐας, διαμαρτυρόμενοι για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα.

Συγκεκριμένα, αγρότες της δυτικής Αχαΐας συγκεντρώθηκαν το πρωί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με αγροτικά αυτοκίνητα προς την Πάτρα.

Η αυτοκινητοπομπή των αγροτών έφθασε περίπου στις 12:00 έξω από τα γραφεία του ΟΓΑ, όπου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας.

«Τα νέα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα μάς οδηγούν στην καταστροφή» υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι των αγροτών και προσθέτουν: «Είναι το τελευταίο και οριστικό χτύπημα στους αγρότες, με απρόβλεπτες συνέπειες για την οικονομία».

 Στο μεταξύ, αύριο, στις 11:00, αγρότες της Αιγιάλειας θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στον δρόμο που ενώνει το Αίγιο με την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος των παλαιών διοδίων.

 Επίσης, την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, στις 19:00, αγρότες της δυτικής Αχαΐας θα συγκεντρωθούν στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να αποφασίσουν για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους.


σχετικα αρθρα