ΕΛΛΑΔΑ

Μεταλλωρύχοι κατά Σκουρλέτη: Η αξιοπιστία όλων μας κρίνεται καθημερινά

Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου 2016, 12:55 / Ανανεώθηκε 19 Ιανουαρίου 2016, 12:22
Μεταλλωρύχοι κατά Σκουρλέτη: Η αξιοπιστία όλων μας κρίνεται καθημερινά
Facebook Twitter Whatsapp
Επίθεση στον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη μετά τις δηλώσεις του στο Mega για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική εξαπέλυσε ο πρόεδρος του σωματείου των εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας «Αγία Βαρβάρα», Γιώργος Χατζής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίθεση στον υπουργό Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη μετά τις δηλώσεις του στο Mega για την επένδυση χρυσού στη Χαλκιδική εξαπέλυσε ο πρόεδρος του σωματείου των εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων Μεταλλείων Κασσάνδρας «Αγία Βαρβάρα», Γιώργος Χατζής.
 
Σύμφωνα με τον κ. Χατζή:
Η αξιοπιστία όλων μας κρίνεται καθημερινά. Η αξιοπιστία του κ. Σκουρλέτη κρίνεται από τα λεγόμενα του ότι έχουμε 600 συναδέλφους μας που απασχολούνται μέσω ΕΣΠΑ, επιχείρημα που κατά κόρον χρησιμοποιεί το "Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων" και οι υπόδικοι διαχειριστές του. Εγκληματικό όταν υπουργός κυβέρνησης δεν αντλεί τις πληροφορίες του από τις υπηρεσίες του και από τους άμεσα εμπλεκόμενους, αλλά αντί γι αυτό τις αντλεί από επιτροπές κατά της εξόρυξης χρυσού.
 
Όχι, λοιπόν. Δεν έχουμε ανάμεσά μας εργαζόμενους που απασχολούνται μέσω ΕΣΠΑ. Έχουμε ήδη όμως πρώην εργαζομένους που πληρώνονται πια με τα επιδόματα ανεργίας του ΟΑΕΔ και έτσι όπως πάτε, κύριε Σκουρλέτη, σε 2 μήνες εκεί που 2.000 άτομα πληρώνανε εισφορές, αυτοί οι 2.000 θα πληρώνονται από τον ΟΑΕΔ.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr