ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Πρόεδρος στα ΕΛΤΑ η Φρόσω Σταυράκη

Δημοσίευση 19 Φεβρουαρίου 2016, 18:59 / Ανανεώθηκε 19 Φεβρουαρίου 2016, 18:59
Νέα Πρόεδρος στα ΕΛΤΑ η Φρόσω Σταυράκη
Facebook Twitter Whatsapp

Με απόφαση του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, ορίζεται νέα πρόεδρος στα Ελληνικά ταχυδρομεία η εφοριακός Φρόσω Σταυράκη. 

Με απόφαση του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη, ορίζεται νέα πρόεδρος στα Ελληνικά ταχυδρομεία η εφοριακός Φρόσω Σταυράκη. Πρόκειται για την μέχρι πρότινος μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Εφοριακών, επί σειρά ετών συνδικαλίστρια της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων και υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015. 

Η κυρία Σταυράκη είναι μαθηματικός και διετέλεσε εφοριακός υπάλληλος από το 1983, οπότε και προσελήφθη,  ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στα φορολογικά και τα οικονομικά και έντονη παρουσία στην πολιτική ζωή της χώρας. Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ήταν υποψήφια με την Κοινωνική Συμφωνία της κυρίας Λούκας Κατσέλη.

Παράλληλα, Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ ορίζεται ο Γιάννης Ζαρολιάγκης, οικονομολόγος και στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρίας. Επιπλέο, έχει διατελέσει πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου. 

Και οι δύο έχουν κληθεί σε ακρόαση, την ερχόμενη Τετάρτη, από την Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr