ΕΛΛΑΔΑ

Διαγωνισμός 10 εκατ. ευρώ για τη σίτιση των προσφύγων του Σχιστού και του Λαυρίου

Δημοσίευση 31 Μαρτίου 2016, 11:39 / Ανανεώθηκε 31 Μαρτίου 2016, 11:49
Διαγωνισμός 10 εκατ. ευρώ για τη σίτιση των προσφύγων του Σχιστού και του Λαυρίου
Facebook Twitter Whatsapp

Ούτε πέντε, ούτε οκτώ αλλά δέκα εκατομμύρια ευρώ είναι το προϋπολογιζόμενο κόστος για διαγωνισμό για την σίτιση των προσφύγων της δομής του Σχιστού και του Λαυρίου. 

Ούτε πέντε, ούτε οκτώ αλλά δέκα εκατομμύρια ευρώ είναι το προϋπολογιζόμενο κόστος για διαγωνισμό για την σίτιση των προσφύγων των δομών του Σχιστού και του Λαυρίου. 

Αυτό τουλάχιστον αναγράφεται στο έγγραφο πρόσκλησης σε ανοιχτό διαγωνισμό που προκηρύσει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού για συμφωνία με εταιρεία για παροχή σίτισης για τους πρόσφυγες της δομής του Σχιστού προκήρυξη που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με σύνολο προϋπολογιζόμενου κόστους κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαϊου και καλεί τους ενδιαφερόμενους να θέσουν τις υποψηφιότητές τους μέχρι τις 3 του ίδιου μήνα.

Αυτό που δεν προσδιορίζεται είναι η χρονική διάρκεια του έργου, καθώς όπως αναφέρεται στο έγγραφο ''θα οριστεί ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν στις επιμέρους δομές φιλοξενίας προσφύγων, όπως θα εξειδικευτούν στις οικείες εκτελεστικές συμβάσεις και σε κάθε περίπτωση μέχρι την εξόφληση των συγκεκριμένων χρημάτων''.

Ωστόσο, όπως αναγράφεται στο έγγραφο το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί σε 1.700.000 εκατ. μερίδες φαγητού, γεγονός που σημαίνει ότι η κάθε μερίδα υπολογίζεται στα 5,87 ευρώ. 

Δείτε ολόκληρη την πρόσκληση ενδιαφέροντος

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr