ΕΛΛΑΔΑ

Τρίπολη: Το συνδικάτο του ΙΓΜΕ ενημέρωσε για τις θέσεις του το κοινό

Δημοσίευση 10 Ιουνίου 2011, 14:14 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Τρίπολη: Το συνδικάτο του ΙΓΜΕ ενημέρωσε για τις θέσεις του το κοινό
Facebook Twitter Whatsapp
Για την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής να καταργήσει μεταξύ άλλων και το ΙΓΜΕ, μίλησε στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ενημερώνοντας το κοινό της Περιφέρειας, ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων του ΙΓΜΕ Χαρίλαος Σμυρνιώτης.
Για την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής να καταργήσει μεταξύ άλλων και το ΙΓΜΕ, μίλησε στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ενημερώνοντας το κοινό της Περιφέρειας, ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων του ΙΓΜΕ Χαρίλαος Σμυρνιώτης. Ανέφερε ότι ξεκινά η ενημέρωση από την Τρίπολη, γιατί εδώ βρίσκεται η πιο ευάλωτη περιφερειακή μονάδα του ινστιτούτου, αφού πλέον υπηρετούν μόνο 13 άτομα. Χαρακτήρισε απαράδεκτη την αντιμετώπιση του ΙΓΜΕ από τις κυβερνήσεις των τελευταίων δέκα ετών και ανέφερε ότι ‘’εμείς θα πουλήσουμε πολύ ακριβά το τομάρι μας και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα μας’’. Τέλος κάλεσε τους φορείς της Αρκαδίας και όλης της Πελοποννήσου να στηρίξουν τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του ινστιτούτου, το οποίο κινδυνεύει άμεσα να κλείσει πρώτο.

Η πρόεδρος των εργαζομένων της περιφερειακής μονάδας του ΙΓΜΕ Πελοποννήσου Θεοφάνη Κουρμπίλα - Σπυροπούλου, αναφέρθηκε στο έργο που 35 χρόνια έχει προσφέρει το ινστιτούτο στην περιφέρεια και χαρακτήρισε «άδικη» την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής για κατάργηση του ινστιτούτου.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας Αριστείδης Μπρουμάς, που παρίστατο στην ενημέρωση, δήλωσε την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους που όπως υπογράμμισε αγωνίζονται για το δικαίωμα στην εργασία και κάλεσε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να πάρει πίσω την απόφαση.

Η αντιπροσωπεία του συνδικάτου θα επισκεφθεί τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr