ΕΛΛΑΔΑ

Πασχαλιάτικα... πήρε φωτιά το σπίτι του Άη-Βασίλη στα Τρίκαλα (Βίντεο και φωτό)

Δημοσίευση 1 Μαΐου 2016, 18:44 / Ανανεώθηκε 1 Μαΐου 2016, 18:44
Πασχαλιάτικα... πήρε φωτιά το σπίτι του Άη-Βασίλη στα Τρίκαλα (Βίντεο και φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν πήρε φωτιά τα Χριστούγεννα από τα λαμπιόνια και πήρε ανήμερα του Πάσχα. 

Δεν πήρε φωτιά τα Χριστούγεννα από τα λαμπιόνια και πήρε ανήμερα του Πάσχα. Ο λόγος για το διάσημο σπιτάκι το Άη-Βασίλη στον Μύλο Τρικάλων, το οποίος -κάτω από άγνωστες συνθήκες- τυλίχθηκε στις φλόγες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. 

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, υπό συνθήκες που ερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, υπήρξε διπλή πυρκαγιά. 

Η πρώτη κατέστρεψε ολοσχερώς το σπιτάκι του Αϊ Βασίλη, όπου δόθηκε μάχη για να διασωθούν αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται στον χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να μην κατάφεραν όλα εγκαίρως να ξεφύγουν από τις φλόγες. 

Και ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούσαν να σβήσουν την φωτιά, μια δεύτερη πυρκαγιά προκλήθηκε σε σωρό σκουπιδιών όπισθεν του Μύλου, όπου χρειάστηκε να σπάσει λουκέτο πόρτας για να εισέλθει το Πυροσβεστικό όχημα και να σβήσει την φωτιά. Στο σημείο, μάλιστα, σημειώθηκε και έκρηξη από εύλεκτο υλικό.

Στον χώρο βρέθηκαν πολλοί κάτοικοι της περιοχής αλλά και Μέλη της Δημοτικής Αρχής Τρικάλων, ενώ σε μια πρώτη εκτίμηση, οι ζημιές ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ.