ΕΛΛΑΔΑ

ΚΚΕ: «Όχι» στην κατάργηση οργανισμών του δημοσίου

Δημοσίευση 14 Ιουνίου 2011, 18:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
ΚΚΕ: «Όχι» στην κατάργηση οργανισμών του δημοσίου
Facebook Twitter Whatsapp
Την αλληλεγγύη της και την υποστήριξη του κόμματος στα αιτήματα των εργαζομένων, εξέφρασε η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη σημερινή συνάντησή της με το συντονιστικό των σωματείων του ΙΓΜΕ, του ΟΔΔΥ, του ΟΣΚ και του ΟΠΕΓΕΠ, οργανισμών που περιλαμβάνονται στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για συγχώνευση ή κατάργηση.
Την αλληλεγγύη της και την υποστήριξη του κόμματος στα αιτήματα των εργαζομένων, εξέφρασε η Αλέκα Παπαρήγα κατά τη σημερινή συνάντησή της με το συντονιστικό των σωματείων του ΙΓΜΕ, του ΟΔΔΥ, του ΟΣΚ και του ΟΠΕΓΕΠ, οργανισμών που περιλαμβάνονται στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για συγχώνευση ή κατάργηση. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην πολιτική κατάργησης των οργανισμών, στις μαζικές απολύσεις, στα βάρβαρα μέτρα κατά των εργασιακών και μισθολογικών δικαιωμάτων. Επίσης ενημέρωσαν για το πρόγραμμα κινητοποιήσεων και δράσεων που αναπτύσσουν.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την αλληλεγγύη και υποστήριξη του Κόμματος στα δίκαια αιτήματά τους. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η διάλυση αυτών των οργανισμών γίνεται για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και θα έχει πολύπλευρες συνέπειες για τη ζωή όχι μόνο των εργαζομένων σε αυτούς, αλλά συνολικά για τη λαϊκή οικογένεια.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr