ΕΛΛΑΔΑ

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του Νίκου Τριανταφυλλίδη

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2016, 18:00 / Ανανεώθηκε 9 Ιουνίου 2016, 18:00
Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του Νίκου Τριανταφυλλίδη
Facebook Twitter Whatsapp

Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης προκαλώντας θλίψη σε όλον τον μουσικόφιλο και καλλιτεχνικό κόσμο, θα πουν αύριο το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης προκαλώντας θλίψη σε όλον τον μουσικόφιλο και καλλιτεχνικό κόσμο, θα πουν αύριο το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του γιου του Χάρρυ Κλυνν θα γίνει στις 2 το μεσημέρι από το νεκροταφείο Ζωγράφου.

Τον δικό της Νίκο χαιρετά με ανακοίνωσή της Ένωση Σκηνοθετών-Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ)

«Ο Νίκος Τριανταφυλλίδης υπήρξε ένας από τους πιο αξιόλογους σκηνοθέτες της γενιάς του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΚ, με βαθιά συγκίνηση για την απώλεια του αγαπητού και ταλαντούχου καλλιτέχνη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 49 ετών, χτυπημένος από τον καρκίνο.

«Ασυμβίβαστος και ρηξικέλευθος, έφτιαξε με πάθος ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, που αποτύπωσαν την ιδιαίτερη προσωπική του ματιά και δημιούργησαν τη δική τους κινηματογραφική μυθολογία. Από το Gagarin μέχρι το Cult Φεστιβάλ, έστρεψε το βλέμμα του σε κάθε αυθεντική έκφραση της ανυπέρβλητης τέχνης της καθημερινής ζωής, δίνοντας βήμα σε κάθε λογής αποσυνάγωγους "Αισθηματίες". Φανατικός Παοκτζής, θέλησε η τελευταία του πινελιά να είναι για την αγαπημένη του ομάδα. Με τον ίδιο έντονο αλλά έντιμο τρόπο, όταν καταπιάστηκε με τα κοινά, υπερασπίστηκε χωρίς καμία ιδιοτέλεια τις αρχές και τα πιστεύω του για την πρόοδο του ελληνικού κινηματογράφου, ως πρόεδρος και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Σκηνοθετών-Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ)», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.