current views are: 10

17 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση15:03

Σύζυγος Μαυρίκου: «Έπαιρνε βαριά αντικαταθλιπτικά» – Κακοσυντηρημένο το τζιπ

Το σπίτι της συζύγου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας. 

Δημοσίευση 15:03’

Το σπίτι της συζύγου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας. 

Το σπίτι της συζύγου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς πως ο εκδότης έπαιρνε ισχυρή αντικαταθλιπτική αγωγή το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας της πίεσης για την υπόθεση των εκβιασμών. Σημειώνεται πως το ίδιο είχε δηλώσει και η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Σε ερώτηση των αξιωματικών, η σύζυγος του εκδότη απάντησε πως η ίδια δεν γνώριζε για την κατάσταση και τη συντήρηση του τζιπ, για τα οποία φρόντιζε ο Παναγιώτης Μαυρίκος.

Όπως όλα δείχνουν, το αυτοκίνητο είχε τεχνικό πρόβλημα, το οποίο ήταν και η αιτία εκτροπής του στο αριστερό μέρος της Αττικής Οδού 

Αρχικά, φαίνεται πως προκλήθηκε διαρροή στο κάρτερ, έσπασε ο κινητήρας και στη συνέχεια έφυγαν τα λάδια, καθώς το αυτοκίνητο ήταν κακοδιατηρημένο, με αποτέλεσμα να φύγει το μπροστινό αριστερό λάστιχο, να δημιουργηθεί σπινθήρας και να πάρει φωτιά.

Όσο για τα 34 δευτερόλεπτα αδράνειας από τη στιγμή που ο εκδότης άναψε τα αλάρμ, αυτό αποδίδεται στην κακή παθολογική κατάστασή του. 

Υπενθυμίζεται πως ενώ κατά την πραγματογνωμοσύνη που πραγματοποιήθηκε στο τζιπ του εκδότη δεν εντοπίστηκαν ίχνη δολιοφθοράς, ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία, τα αποία χρειάζονται χρόνο να επεξεργαστούν.

Μάλιστα, ο κ. Κούγιας αναμένεται την Τρίτη στις 15:00 να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα.


σχετικα αρθρα