ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός στο «τραπέζι της σαλμονέλας» σε βάπτιση

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2016, 22:54 / Ανανεώθηκε 22 Ιουνίου 2016, 22:54
Ένας νεκρός στο «τραπέζι της σαλμονέλας» σε βάπτιση
Facebook Twitter Whatsapp

Νεκρός κατέληξε ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από τραπέζι βάπτισης το περασμένο Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, ενώ ο 23χρονος γιος του είναι σε σοβαρή κατάσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νεκρός κατέληξε ένας 55χρονος άνδρας έπειτα από τραπέζι βάπτισης το περασμένο Σάββατο στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας, ενώ ο 23χρονος γιος του είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως μεταδίδει το lamiastar οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραπεζιού της βάπτισης, που έστειλε στο νοσοκομείο περίπου 50 άτομα με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και πυρετό λόγω σαλμονέλας είναι τραγικές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής 38 άτομα έπαθαν βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασαν συμπτώματα και άλλα άτομα που έφαγαν την επόμενη ημέρα στο ίδιο κατάστημα.

Δυστυχώς ο 55χρονος που πήγε σε νοσοκομείο της Αθήνας δεν άντεξε τη βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα και υπέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο άνδρας της αδελφής του πατέρα που βάπτιζε το παιδί ενώ και ο γιος του νοσηλεύεται επίσης σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται και ένας γνωστός Λαμιώτης οδοντίατρος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο μοιραίο τραπέζι μαζί με τη γυναίκα του. Αυτή τη στιγμή ο οδοντίατρος έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Ακόμη δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά πόσα είναι τα θύματα από το "τραπέζι της σαλμονέλας", αφού οι καλεσμένοι είναι από διάφορες περιοχές της χώρας και τα συμπτώματα οι περισσότεροι τα παρουσίασαν το πρωί της Κυριακής. με αποτέλεσμα άλλοι να έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, στη Λαμία, τη Λιβαδειά, την Πρέβεζα και αλλού.

Στις υπηρεσίες της Βοιωτίας έχει σημάνει συναγερμός και γίνονται έρευνες για να βρεθεί σε ποιο προϊόν υπήρχε η σαλμονέλα και ποιος ευθύνεται γι' αυτό. Ο προμηθευτής ή το κατάστημα;

Κάποιοι από τους καλεσμένους κάνουν λόγο για το τυρί, αφού όλοι όσοι αρρώστησαν είχαν φάει "φέτα" , ενώ αυτοί που δεν έφαγαν τυρί φέτα δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Ωστόσο όλα αυτά είναι ακόμα υπό διερεύνηση και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς συνέβη.