current views are: 7

20 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση11:15

Δουλειές με «φούντες» στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε φυτεία με 685 δενδρύλλια χασίς

Φυτεία με 685 δενδρύλλια χασίς εντοπίστηκε και καταστράφηκε από αστυνομικούς των Ιωαννίνων.

Δημοσίευση 11:15’

Φυτεία με 685 δενδρύλλια χασίς εντοπίστηκε και καταστράφηκε από αστυνομικούς των Ιωαννίνων.

Στην άμεση καταστροφή φυτείας 685 δενδρυλλίων χασίς προχώρησε η αστυνομία Ιωαννίνων σε δύσβατη παραποτάμια περιοχή του Δελβινακίου, στο Πωγώνι, ενώ συνελήφθησαν δύο Αλβανοί που βρίσκονταν στον χώρο.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 3:00, στην επαρχιακή οδό Δελβινακίου-Πωγωνιανής. Η φυτεία εντοπίστηκε στις όχθες ενός χειμάρρου, ενώ τα δενδρύλλια κάνναβης έφταναν το 1,5 μέτρο.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν, επίσης, και κατασχέθηκαν 14 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 3 πυροβόλου όπλου, ηλεκτρονική ζυγαριά, μικροποσότητα χασίς και τρία κινητά. Επίσης, στην περιοχή της φυτείας εντοπίστηκαν δύο αυτοσχέδια παρατηρητήρια που είχαν στήσει οι καλλιεργητές για να εποπτεύουν τον χώρο, καθώς και ένα πρόχειρο κατάλυμα.

Οι δύο Αλβανοί, 31 και 37 ετών, βρίσκονταν στη φυτεία και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας για όπλα και παράνομη είσοδο στη χώρα και πρόκειται να θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων


σχετικα αρθρα