ΕΛΛΑΔΑ

Τι δηλώνει η εταιρία «Νερά Ρούβας» για τα πορίσματα για δύο ακάθαρτα εργοστάσια εμφιάλωσης

του Θάνου Πασχάλη - Δημοσίευση 25 Ιουλίου 2016, 12:32 / Ανανεώθηκε 25 Ιουλίου 2016, 12:42
Τι δηλώνει η εταιρία «Νερά Ρούβας» για τα πορίσματα για δύο ακάθαρτα εργοστάσια εμφιάλωσης
Facebook Twitter Whatsapp

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ,από το Newpost, πορισμάτων των επιθεωρητών υγείας οι οποίοι κατέγραψαν,μετά από ελέγχους,σοβαρές παραβάσεις στην υγιεινή και την εμφιάλωση επιτραπέζιου νερού σε δύο εργοστάσια που εδρεύουν σε Κρήτη και Ηπειρο.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ,από το Newpost, πορισμάτων των επιθεωρητών υγείας οι οποίοι κατέγραψαν,μετά από ελέγχους,σοβαρές παραβάσεις στην υγιεινή και την εμφιάλωση επιτραπέζιου νερού σε δύο εργοστάσια που εδρεύουν σε Κρήτη και Ηπειρο.

Η εταιρεία "Αναπτυξιακή Εταιρία Γέργερης Α.Ε -"ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ" σε επιστολή της διευκρινίζει ,παραθέτοντας και σχετικά έγγραφα, και παρότι δεν κατονομάστηκε από το Newpost, ότι ελέγχθηκε μεν από τους επιθεωρητές υγείας ωστόσο δεν προέκυψε κάτι μεμπτό σε βάρος της.

Οι μοναδικές παρατηρήσεις που της έγιναν,όπως αναφέρει στην επιστολή,"ήταν τεχνικής φύσης και κατάρτισης προσωπικού ,διαδικασίες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο".

Η εταιρεία παράλληλα διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό ότι στις 11 Ιουλίου του 2016 έγινε έλεγχος σε όλα τα δείγματα νερού από το εργαστήριο Υγείας Κρήτης και αυτά απεδείχθησαν κατάλληλα με μηδενικές ενδείξεις.

Ολόκληρη η επιστολή της εταιρίας 

Τα έγγραφα της εταιρίας: Έκθεση μικροβιολογικών αποτελεσμάτων και Χορήγηση βεβαίωσης

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr