ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε πανηγύρι με τον Τερλέγκα - Δεν είχαν κόψει 269 αποδείξεις

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2016, 16:54 / Ανανεώθηκε 26 Ιουλίου 2016, 16:06
Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε πανηγύρι με τον Τερλέγκα - Δεν είχαν κόψει 269 αποδείξεις
Facebook Twitter Whatsapp

«Χρυσές δουλείες» έκανε η οικονομική αστυνομία στη Χαλκίδα στα πλαίσια των ελέγχων που πραγματοποίησε μαζί με την ΥΕΔΔΕ , διαπιστώνοντας πάρτι φοροδιαφυγής σε δυο από τις τρείς επιχειρήσεις της περιοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Χρυσές δουλείες» έκανε η οικονομική αστυνομία στη Χαλκίδα στα πλαίσια των ελέγχων που πραγματοποίησε μαζί με την ΥΕΔΔΕ , διαπιστώνοντας πάρτι φοροδιαφυγής σε δυο από τις τρείς επιχειρήσεις της περιοχής.

Μια εξ’ αυτών ήταν και ένας προαύλιος χώρος συνεργείου αυτοκινήτων, στον οποίο σύμφωνα με το eviazoom.gr την Δευτέρα το βράδυ πραγματοποιήθηκε  πανηγύρι, κατά την διάρκεια του οποίου η αστυνομία εντόπισε ότι δεν είχαν κοπεί 269 αποδείξεις για φιάλες ποτού και για λουλούδια.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι στην εν λόγω εκδήλωση που γινόταν ενόψει της εορτής της Αγίας Παρασκευής, εμφανίζονταν οι Βασίλης Τερλέγκας, ο Αλέκος Ζαζόπουλος και ο Ανδρέας Κωνσταντινόπουλος.

Κατά την έφοδο του κλιμακίου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 269 αποδείξεις για σερβιρισμένες φιάλες και κατανάλωση λουλουδιών, ενώ ζητήθηκαν τα συμφωνητικά της επιχείρησης με τους καλλιτέχνες που απασχολεί.

Επειδή αυτά δεν υπήρχαν ζητήθηκε από τους υπευθύνους να τα προσκομίσουν στην αρμόδια υπηρεσία.