ΕΛΛΑΔΑ

Σύλληψη υπαλλήλων για κλοπή καλωδίων - Η ζημιά ξεπερνά τις 70.000 ευρώ

Δημοσίευση 14 Σεπτεμβρίου 2016, 16:25 / Ανανεώθηκε 14 Σεπτεμβρίου 2016, 16:08
Σύλληψη υπαλλήλων για κλοπή καλωδίων  - Η ζημιά ξεπερνά τις 70.000 ευρώ
Facebook Twitter Whatsapp

Στη σύλληψη ενός 50χρονου και του 43χρονου συνεργού του προχώρησε το πρωί της Τρίτης η αστυνομία Πέυκης για απάτη με κλοπές μεγάλων ποσοτήτων καλωδίων από εταιρία τηλεπικοινωνιών

Στη σύλληψη ενός 50χρονου και του 43χρονου συνεργού του προχώρησε το πρωί της Τρίτης η αστυνομία στη Πέυκη για απάτη με κλοπές μεγάλων ποσοτήτων καλωδίων από εταιρία τηλεπικοινωνιών με σκοπό την πώληση του εσώκλειστου χαλκού. Συνελήφθη επίσης ένας 32χρονος έμπορος σιδήρων και μετάλλων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Επιπλέον αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση ατόμων που διέπρατταν κλοπές καλωδίων με σκοπό την παράνομη διάθεση στην αγορά του εσώκλειστου χαλκού, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και να εξακριβώσουν την εγκληματική τους δραστηριότητα.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το πρωί της 13-9-2016 ο 43χρονος και ο 50χρονος αφαίρεσαν από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην οποία εργάζονταν ως υπάλληλοι, -19- κουλούρες καλωδίων, συνολικού βάρους -594- κιλών. Απογευματινές ώρες της ιδίας ημέρας, ο 50χρονος μετέφερε την ποσότητα των καλωδίων στον 32χρονο έμπορο σιδήρων, με σκοπό να την πουλήσει, πράξη όμως που δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της συλλήψεώς τους.