
Να πληρώσει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ καλείται ένας άνεργος, πατέρας τριών παιδιών στην Κρήτη που πωλούσε κουλούρια και ντόνατς καθώς η πολιτεία έκρινε ότι δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό στην περίπτωσή του.
Να πληρώσει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ καλείται ένας άνεργος, πατέρας τριών παιδιών στην Κρήτη που πωλούσε κουλούρια και ντόνατς καθώς η πολιτεία έκρινε ότι δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό στην περίπτωσή του.
Όπως αναφέρει το candianews ο άνδρας αυτός, ο οποίος αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας πέραν των οικονομικών, εντοπίστηκε στις 3 Αυγούστου να πουλάει κουλούρια και ντόνατ στην παραλία χωρίς άδεια.
Η οικονομική αστυνομία του επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ και εκείνος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια επειδή ο ίδιος είναι άνεργος από το 2011, μέχρι και σήμερα, χωρίς να διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα.
Επίσης σημειώνει ότι έχει τρία παιδιά και πως ούτε η σύζυγός του έχει κάποια πηγή εισοδήματος τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Η αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στην οποία προσέφυγε απέρριψε την προσφυγή του, επιβάλλοντάς με σημερινή της απόφαση το βαρύ πρόστιμο.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Τουρκία: Τη ρητορική της έντασης επιλέγει να συντηρεί ο Ταγίπ Ερντογάν - Συνεχίζει τις προκλήσεις σε όλους τους τόνους η Άγκυρα
- «Κλείδωσαν» οι ημερομηνίες πληρωμής του Power Pass - Όλες οι χρήσιμες πληροφορίες
- Ουκρανία: Αλλάζει η έκβαση του πολέμου; - Πώς κατάφερε το Κίεβο να χτυπήσει την Κριμαία ή ακόμα και τη Μόσχα; - «Στο μικροσκόπιο» τα όπλα των αμυνόμενων
- Οι κοριοί μπορούν να… ροκανίσουν τον Μητσοτάκη;
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr