ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τον φρικτό απαγχονισμό στην πλατεία Κλαυθμώνος

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 9 Οκτωβρίου 2016, 18:12 / Ανανεώθηκε 9 Οκτωβρίου 2016, 19:34
Νέα στοιχεία για τον φρικτό απαγχονισμό στην πλατεία Κλαυθμώνος
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το φρικτό περιστατικό του απαγχονισμού στην πλατεία Κλαυθμώνος,  ενός αλλοδαπού απο δύο άτομα το απόγευμα του Σαββάτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν το χωράει ανθρώπου νους το φρικτό περιστατικό του απαγχονισμού στην πλατεία Κλαυθμώνος,  ενός αλλοδαπού απο δύο άτομα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων φέρεται να απαγχωνίστηκε απο δύο άτομα απο δέντρο!  Μάρτυρας- κλειδί υποστηρίζει σε κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ πως «είδε τους δυο άνδρες να του κρατούν το σχοινί».

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, ένας Πολωνός ηλικίας 35 ετών και ένας Ουκρανός ηλικίας 52 ετών, υποστήριξαν  πως «προσπάθησαν να του βγάλουν τον βρόγχο που είχε περάσει γύρω απο το λαιμό του». Οι άνδρες ήταν σε κατάσταση μέθης και ο λόγος τους δεν είχε συνοχή προκειμένου οι αστυνομικοί να καταφέρουν να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα.

Στο πτώμα του θύματος θα πραγματοποιηθεί νεκροψία- νεκροτομή προκειμένου να διπιστωθεί αν ο άνδρας έβαλε μόνος του τέλος στην ζωή του ή αν του κρέμασαν οι δύο συλληφθέντες.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο εμφανίστηκαν σοκαρισμένοι από το γεγονός του απαγχονισμού ενός ανθρώπου στην καρδιά της Αθήνας το απόγευμα του Σαββάτου, το ίδιο και ο μάρτυρας της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης.