ΕΛΛΑΔΑ

Στοιχεία «θρίλερ» με σατανισμό και ναρκωτικά στη διπλή αυτοκτονία των 17χρονων στην Ημαθία

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 3 Νοεμβρίου 2016, 14:47 / Ανανεώθηκε 3 Νοεμβρίου 2016, 16:57
Στοιχεία «θρίλερ» με σατανισμό και ναρκωτικά στη διπλή αυτοκτονία των 17χρονων στην Ημαθία
Facebook Twitter Whatsapp

Στοιχεία θρίλερ με παγανιστικές τελετές και σατανισμό αποκτά η διπλή αυτοκτονία δυο φίλων που συγκλόνισε την χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Ημαθία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοιχεία θρίλερ με παγανιστικές τελετές και σατανισμό αποκτά η διπλή αυτοκτονία δυο φίλων που συγκλόνισε την χώρα πριν από λίγες ημέρες στην Ημαθία. Οι δύο φίλοι, ένας 17χρονος και μια συνομήλικη του, αυτοκτόνησαν με διαφορά λίγων ημερών στο ίδιο σχεδόν σημείο στη σιδηροδρομική γραμμή Αλεξάνδρειας- Παλαιοχωρίου. Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν στο newpost.gr πως «τα παιδιά είχαν μπλέξει με ουσίες».

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα μετά τις μαρτυρίες των δικηγόρων οικογενειών των παιδιών οι οποίοι υποστήριξαν πως οι αυτοκτονίες τους εντάσσονταν στο πλαίσιο τελετουργίας σατανιστικών τελετών. Μάλιστα οι δυο νέοι, φέρεται να ήταν μέλη ενός παγανιστικού γκρουπ στο Facebook και εκεί να συνομιλούσαν για θέματα που άπτονταν της μαγείας, με άλλα άτομα. Σύμφωνα μάλιστα με δηλώσεις των δικηγόρων του 17χρονου, μετά την αυτοκτονία του, έχουν χαθεί το κινητό του τηλέφωνο και ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

Καλά πληροφορημένες αστυνομικές πηγές πάντως, σημείωσαν στο newpost.gr ότι

«Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι και ο 17χρονος και η κοπέλα είχαν μπλέξει με ουσίες, ήταν στα χαμένα. Ειδικά ο νεαρός προερχόταν από μια προβληματική οικογένεια».

Πληροφορίες θέλουν τον πατέρα του να έχει απασχολήσει τις αρχές για ποινικές υποθέσεις, έχοντας παραμείνει και σε σωφρονιστικά ιδρύματα, ενώ ο νεαρός φαίνεται να «μεγάλωνε μόνος του, χωρίς ενδιαφέρον από το οικογενειακό του περιβάλλον».

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά υπήρχαν υπόνοιες πως ο νεαρός αυτοκτόνησε καθώς πριν από ενάμισι χρόνο, φέρεται να είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 45χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη. Όπως προκύπτει από πηγές του newpost.gr, ο ανήλικος είχε παραδεχτεί πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τον άνδρα.