current views are: 9

9 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:26

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων- Έκλεισε το Ρίο-Αντίρριο

Δεν θα εκτελούνται προσωρινά τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων .

 

Δημοσίευση 06:26’

Δεν θα εκτελούνται προσωρινά τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων .

 

Δεν θα εκτελούνται προσωρινά τα δρομολόγια των πλοίων στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προκαλεί η ενίσχυση των ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Το πρωινό δρομολόγιο στις 7:50 ώρα, του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου super ferry από Ραφήνα για Άνδρο πιθανόν δεν θα πραγματοποιηθεί όπως και το δρομολόγιο των 8:30 από Λαύριο για Κέα και Κύθνο.

Επίσης με την βοήθεια τριών ρυμουλκών έδεσε στις 8 το πρωί στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά το κρουαζιερόπλοιο «Costa Neoriviera». Λόγω των ισχυρών νοτίων ανέμων που έπνεαν στο λιμάνι το πλοίο αντιμετώπιζε δυσκολίες για να προσεγγίσει με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή των ρυμουλκών.

Το κρουαζιερόπλοιο, φιλοξενεί 1.250 επιβάτες και διαθέτει 700 άτομα για πλήρωμα. Θα αναχωρήσει από τα Χανιά στις 10 βράδυ.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τον Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό και τα νησιά του Αιγαίου.

Κλειστή παραμένει, επίσης, η γραμμή Καβάλα-Πρίνου. Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε πριν από λίγο δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το Κεντρικό και το Βορειοανατατολικό Αιγαίο.

Οι άνεμοι θα πνέουν 5 με 7 μποφόρ και σε πολλές θαλάσσιες περιοχές κατά τόπους τα 8 με 9.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις ή αλλαγές των δρομολογίων.

 


σχετικα αρθρα