ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο twitter με το #katsoulas_songs, μετά την αποφυλάκιση του «αρχισατανιστή της Παλλήνης»

Δημοσίευση 22 Δεκεμβρίου 2016, 09:26 / Ανανεώθηκε 22 Δεκεμβρίου 2016, 09:11
Χαμός στο twitter με το #katsoulas_songs, μετά την αποφυλάκιση του «αρχισατανιστή της Παλλήνης»
Facebook Twitter Whatsapp

Λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει 23 χρόνια στη φυλακή ο αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας, που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τις δολοφονίες δυο γυναικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λίγες ημέρες πριν συμπληρώσει 23 χρόνια στη φυλακή ο αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας, που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια για τις δολοφονίες δυο γυναικών, πέρασε ξανά την πύλη των φυλακών και αναπνέει πλέον τον αέρα της ελευθερίας. Ο 45χρονος σήμερα Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης. 

Υπενθυμίζεται πως ελεύθεροι έχουν αφεθεί και οι Μαργέτη –  Δημητροκάλης, οι δύο σατανιστές που μαζί με τον Κατσούλα έμειναν γνωστοί ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης». Ήταν Χριστούγεννα του 1993 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τις περιγραφές των εγκλημάτων των τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας​.

Εκτός από τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, έντονα, επικριτικά αλλά και χιουμοριστικά ήταν τα σχόλια των χρηστών του twitter, οι οποίοι κατά κύριο λόγο έχουν παραφράσει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Το #katsoulas_songs είναι αυτές τις μέρες από τα πιο δημοφιλή στο twitter, ενώ πραγματικά κάποια από τα σχόλια των χρηστών είναι ιδιαιτέρως εμπνευσμένα. 

Παραθέτουμε κάποια χαρακτηριστικά τιτιβίσματα: