current views are: 7

27 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:08

5.000 φαναράκια «πέταξαν» στον ουρανό του Βόλου

Πάνω από 5.000 φανάρια με ευχές γέμισαν χθες το βράδυ τον ουρανό του Βόλου.

Δημοσίευση 06:08’

Πάνω από 5.000 φανάρια με ευχές γέμισαν χθες το βράδυ τον ουρανό του Βόλου.

Πάνω από 5.000 φανάρια με ευχές γέμισαν χθες το βράδυ τον ουρανό του Βόλου, καθώς χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου να συμμετάσχουν στη βραδιά των φαναριών.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr πολίτες όλων των ηλικιών έστειλαν τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους με τα φανάρια, συνδράμοντας παράλληλα με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και οικονομικά αδύναμων ατόμων.

Το υπέροχο όσο και εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό σε όλο τον Βόλο και τα προάστια, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Πολίτες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημά τους και, χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που “ανέβηκαν” στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των Βολιωτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

 


σχετικα αρθρα